Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Септември идва със слънце и топло време

Времето над страната ще бъде предимно слънчево и ще се затопля все повече, като температурите отново ще достигат летни стойности. В четвъртък и петък ще бъде предимно слънчево, на места ще има и облаци, но валежи не се очакват. Максималните температури ще бъдат между 28 и 33 градуса.

Месец септември ще започне със слънчево и топло време, само на места в Югозападна България е възможно слабо да превали и прегърми, температурите остават летни. В неделя отново през деня ще бъде слънчево и топло, с температури от 29 до 34 градуса.

Новата седмица ще започне със слънце и облаци и високи температури, само във вторник се очаква да превали и прегърми на места предимно в Западна България, където и температурите слабо ще се понижат и ще бъдат около 26-28 градуса.

В сряда и на празничния 6 септември – четвъртък, температурите ще бъдат между 25 и 30 градуса, за София около 25 градуса, валежи не се очакват./БГНЕС

The post Септември идва със слънце и топло време appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Септември идва със слънце и топло време

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×