Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

„Млад огнеборец“ се проведе на стадиона в Разлог

Районното състезание с МПО „Млад огнеборец“ се превърна в традиционно мероприятие. В състезанието се включиха 4 отбора от Разлог, Белица и Якоруда. Надпреварата бе оспорвана, а младите огнеборци се състезаваха в две атрактивни технически дисциплини: бойно разгръщане на състезателна пътека и 400 м. щафетно бягане с препятствия. На 1-во място се класира отборът на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Якоруда. Втори са учениците от СУ „Братя Каназиреви“, гр. Разлог, трето място спечели отборът на ОУ „Никола Парапунов“, гр. Разлог, а четвърти са възпитаниците на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Белица.

Отборът на СУ „Братя Каназиреви“, гр. Разлог ще вземе участие в областното състезание, което ще се проведе на 16 май в Благоевград.

Отборите получиха грамоти и награди, осигурени от кметовете на съответните общини, а перфектната организация на състезанието е на РС ПБЗН, гр. Разлог, със съдействието на Община Разлог.

Наградите бяха връчени от зам.-кмета по социалните дейности на Община Разлог инж. Венцислав Гърменов и гл.инсп. Костадин Добрев-началник РС ПБЗН-Разлог.

The post „Млад огнеборец“ се проведе на стадиона в Разлог appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

„Млад огнеборец“ се проведе на стадиона в Разлог

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×