Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

XI ОУ „Христо Ботев“ отбеляза 170 години от рождението на своя патрон с празничен концерт-спектакъл

XI ОУ „Христо Ботев“ в Благоевград отбеляза 170 години от рождението на своя патрон с  празничен концерт- спектакъл „Писмо до бъдещето“. Официални гости на събитието, което се проведе в ДТ „Никола Вапцаров“ бяха заместник- министъра на образованието и науката Деница Сачева, заместник- кметът на Благоевград Иво Николов, председателят на Общински съвет Радослав Тасков, началникът на РУО Ивайло Златанов, началник- отдел „Образование“ Симона Митова и други.  

Приветствие към присъстващите гости, родители, учители, ученици отправи директорът на учебното заведение Марияна Митова. Тя категорично заяви, че XI ОУ „Христо Ботев“ ще продължи да бъде устойчиво, да се развива, да бъде храм на мисълта и духа, да задоволява потребностите на учениците, спазвайки всички закони на едно общество, на съвременно образование.

  С рецитал на едни от най- знаковите стихотворения, драматургия на произведения на Христо Ботев, песни и танци, учениците отдадоха своята почит към делото и живота на един от най- видните пазители и ценители на България.

По време на концерт- спектакъла бяха наградени учениците в конкурса за стихотворение и рисунка „Живеем в земята на Ботев“.

The post XI ОУ „Христо Ботев“ отбеляза 170 години от рождението на своя патрон с празничен концерт-спектакъл appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

XI ОУ „Христо Ботев“ отбеляза 170 години от рождението на своя патрон с празничен концерт-спектакъл

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×