Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Общински съвет – Благоевград ще проведе извънредно заседание във връзка с Асоциацията по ВиК

На провелото се днес заседание на Председателски съвет към Общински съвет Благоевград бе взето решение за свикване на извънредна сесия, която ще се състои на 06.02.2018 година.

Единствената точка залегнала в дневния ред на предстоящото заседание касае даването на съгласие Кметът на общината, д-р Атанас Камбитов, да участва в предстоящото редовно заседание на Общото събрание на Асоциацията по В и К на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“.ЕООД – Благоевград, насрочено за 21.02.2018 г. (сряда) от 11:00 в Конферентната зала на първи етаж, в сградата на Областна администрация Благоевград и упълномощаването му да гласува позицията на общината по предвидения дневен ред.

Това предложение бе върнато на петъчното редовно заседание на местния парламент с мотиви, че съветниците не са имали достатъчно време да се запознаят обстойно с документацията касаеща дневния ред на Общото събрание, най-вече предложената от „ВиК“ ЕООД – Благоевград Обобщена инвестиционна програма за инвестиции в активи – ВиК системи и съоръжения, публична държавна и публична общинска собственост, които да гарантират поетапно изпълнение на задължителното ниво на инвестициите за целия срок на договора, сключен между Асоциация по ВиК Благоевград и „ВиК“ ЕООД – Благоевград и Подробна инвестиционна програма на „ВиК“ ЕООД – Благоевград за 2018 г.

Извънредното заседание на Общински съвет – Благоевград  ще се проведе на 06 февруари 2018 г./вторник/ от 09.30 ч. в зала „22-ри септември“.

The post Общински съвет – Благоевград ще проведе извънредно заседание във връзка с Асоциацията по ВиК appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Общински съвет – Благоевград ще проведе извънредно заседание във връзка с Асоциацията по ВиК

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×