Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

„Коледна приказка за най-малките“ завладя благоевградските деца в „Часът на приказния разказвач“

„Коледна приказка за най- малките“ завладя благоевградските деца в „Часът на приказния разказвач“. В приказния кът на Община Благоевград в ролята на разказвач се превъплъти капитанът на „Лудогорец“ Светослав Дяков. Десетки деца слушаха с голям интерес своя любим футболист. Той не само успя да спечели вниманието на публиката с красива коледна приказка, но на финала раздаде и награди за послушните зрители.

Вторият ден от инициативата „Часът на приказния разказвач“ отново бе допълнен от ароматно топло мляко, чай, бисквити и много усмивки. Децата не пропуснаха възможност да се снимат и да зададат въпроси на Светослав Дяков, започнал своята футболна кариера като юноша на „Пирин“- Благоевград.

 „Часът на приказния разказвач“ продължава в сряда, в познатия час- 18.00, в приказния кът във фоайето на Община Благоевград. С музика известният рок музикант Васко Кръпката ще разкажа „Приказка за блуса и рокендрола“. Отново са поканени всички малки и големи почитатели на приказките.

The post „Коледна приказка за най-малките“ завладя благоевградските деца в „Часът на приказния разказвач“ appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

„Коледна приказка за най-малките“ завладя благоевградските деца в „Часът на приказния разказвач“

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×