Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Комисия по безопасност на движението заседава извънредно в Община Благоевград

Kомисия по безопасност на движението заседава извънредно в Община Благоевград. Преди минути приключи съвещанието, на което бяха обсъдени възможности за подобряване на мерките за сигурност на пътя и предотвратяването на инциденти, с фатален край.

Начало на комисията бе заместник- кметът на община Благоевград по строителство  и сигурност инж. Емилия Тунева. Комисията начерта допълнителни мерки за сигурност като поставянето на релефна маркировка на възлови участъци, обособяването на еднопосочни улици в Централна градска част и други.

Към този момент пътната маркировка е подновена навсякъде в града, като непрекъснато се обновява, където е наложително.Тази година бе въведена двуцветна маркировка с надпис „Погледни“, за допълнително внимание от пешеходците.  Комисията ще продължи своето заседание и утре, когато ще бъде съставен и Протокол от срещите, който ще обобщи допълните мерки за сигурност  и безопасност на движението.  

Община Благоевград апелира за внимание от страна както на водачите на превозни средства, така и на пешеходците. Нека всички спазват правилата за движение по пътищата, спазват ограниченията, за да бъдат избегнати инциденти с фатален край.

The post Комисия по безопасност на движението заседава извънредно в Община Благоевград appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Комисия по безопасност на движението заседава извънредно в Община Благоевград

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×