Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Областна администрация Благоевград посрещна своите „Мениджъри за един ден“

Oбластният управител Бисер Михайлов посрещна в кабинета си ученичките Михаела Кафеджийска – ХІІ-ти клас от Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“ и Мария-Антоанета Русева – ХІ-ти клас от Професионалната гимназия по икономика „Иван Илиев“, които за един ден поеха ръководството на областта. Той им разясни правомощията на областния управител, структурата на администрацията и отговорностите, които неговата длъжност изисква. Разказа им за минали и предстоящи събития свързани с бъдещото председателство на България на Съвета на Европейския съюз през 2018 г.

Михаела Кафеджийска се запозна с работата на Областен управител и пое неговите функции, а Мария-Антоанета Русева застана на мястото на заместник-областния управител – Иван Стоянов.

За ден ученичките се потопиха в работната атмосфера на администрацията, като усетиха напрежението и тръпката на работния процес и едновременно с това придобиха увереност и мотивация за личностно и професионално израстване.

За поредна година Областна администрация Благоевград подкрепя най-популярната инициатива на Джуниър Ачийвмънт България за насърчаване на младите хора, която дава възможност на способни и талантливи ученици и студенти да участват пряко в управлението на корпорации и администрации. В инициативата се включват висши държанвици и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот. Тези лидери дават начало на професионалната реализация на хиляди ученици по целия свят, получават удовлетворение от предадения опит и черпят вдъхновение от иновативните и свежи идеи на мотивираните млади хора. Организирането на “Мениджър за един ден” е в пълен синхрон с образователната политика, провеждана от Европейския Съюз – образованието да бъде все повече с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията.

The post Областна администрация Благоевград посрещна своите „Мениджъри за един ден“ appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Областна администрация Благоевград посрещна своите „Мениджъри за един ден“

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×