Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

142 случая на шофиране в аварийната лента за шест месеца

Трима водачи са санкционирани от органите на „Пътна полиция“ за шофиране в лентата за аварийно спиране на магистрала „Тракия“. На два от тях са издадени актове за административно нарушение, а на третия – фиш. И трите нарушения са засечени на територията на ОДМВР – Пловдив. Наказаният с фиш водач е бил засечен да разговаря по телефона и това била причината той да отбие.

По данни на Главна дирекция „Национална полиция“ от началото на годината до края на месец юни, случаите на шофиране в аварийната лента са общо 142. От „Пътна полиция“ напомнят, че аварийната лента на аутобаните се използва за движение единствено от автомобилите със специален режим на движение – линейки, пожарни и колите на полицията, за да могат по-бързо да си проправят път в случай на инцидент. Ползването й от други коли, както и спирането без основателна причина, е абсолютно недопустимо.

От „Пътна полиция“ напомнят още, че днес движението на тежкотоварни автомобили няма да бъде възможно във времето от 10 до 14 часа по трасето между Перник и Кулата.

The post 142 случая на шофиране в аварийната лента за шест месеца appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

142 случая на шофиране в аварийната лента за шест месеца

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×