Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Септември (Симитли) загуби с 2:0 от Рилски Спортист

Септември(Симитли) изпусна контролата  срещу Рилски Спортист. Септември (Симитли) загуби  с 2:0 контролата си със Рилски Спортист като гост днес по обед.

Решението на старши-треньора Спас Стоименов в днешното гостуване на Септември в Самоков да пусне в игра по- неопитни футболисти доведе до загуба на отбора. Петима от титулярите не бяха част от днешната проверка на момчетата, като бяха проверени възможностите на по- неопитните и млади попълнения в отбора.

Още в 15-тата минута домакините откриха резултата за 1:, а в 32-рата след фал покачиха на 2:0. През цялото първо полувреме футболистите на Стоименов нямаха чисти положения пред вратата на Рилски Спортист.

През втората част Креболиев не успя да отбележи няколко положения, като уцели и гредата на самоковци, Весков не успя да реализира на метър от вратата, като не можа да преодолее вратаря на домакините. Така поредната контрола от началото на подготовката на Септември завърши 2:0 в полза за домакините. Следващата контролна среща, която очаква симитличани е на 26-ти юли (сряда) с отбора на Банско.

Лаконичен след контролата Спас Стоименов заяви само: “Не съм доволен от играта на отбора си в днешния мач“.

The post Септември (Симитли) загуби с 2:0 от Рилски Спортист appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Септември (Симитли) загуби с 2:0 от Рилски Спортист

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×