Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Пирин без Даниел Младенов срещу с Нефтохимик

На пресконференцията преди утрешния мач Милен Радуканов обяви, че само победата е приоритет за “орлетата”. Извън групата за мача, който ще бъде последен за двата тима от първата фаза на шампионат, ще остане Даниел Младенов, но в строя се връща възстановения Орлин Старокин. Мачът е утре от 17.30 часа на стадион “Христо Ботев” в Благоевград.

Старши треньорът на ОФК “Пирин” Благоевград Милен Радуканов призна, че не гледа на мача, като възможност да подреди следващата си програма във втория етап от шампионата. Последният мач между двата тима през есента на 2016 година, бе белязан от сериозни съдийски грешки, които оказаха влияние върху крайния резултат в мача. Това е и единствения двубой след който ръководството на Пирин подаде жалба срещу съдийството.

Назначението на скандалният рефер Станислав Ставров, обаче не притеснява треньорския щаб на “орлетата”. Ръководството на Пирин пък обяви, че ще се включи в дарителска акация за събиране на средства в помощ на бившият юноша на клуба Васил Мадолев, който се нуждае от трансплантация на бъбрек.

The post Пирин без Даниел Младенов срещу с Нефтохимик appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Пирин без Даниел Младенов срещу с Нефтохимик

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×