Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Тома Томов и Йорданка Атанасова от Петрич се срещнаха с учители и медици от общината

С изключителен интерес бяха посрещнати в община Петрич водача на коалиция „БСП за България“ в Пиринско – Тома Томов, доц. Йорданов, доц. Атанасов, д- р Гайдарски и д- р Кючуков от учители и медици в общината. Те посетиха прекрасния и слънчев Петрич по покана на петия в листата кандидат за народен представител и председател на БСП Петрич – Йорданка Атанасова.

Огромната зала на ресторант хотел „Ванга“ не успя да побере всички желаещи, дошли да зададат своите въпроси. На срещата особено внимание се обърна на сливането на МБАЛ„Рокфелер“  в Петрич и  МБАЛ „Свети Врач“ в Сандански. Това е един изключително наболял проблем, тъй като една почти 55 хилядна община остава без болница. Децата родени в Петрич ще се водят с адрес на месторождение – град Сандански.

Заедно с учителите присъстващите гости обсъдиха реформата за образование в училищна и предучилищна възраст, която реално би довела до закриването и на останалите малко на брой училища в общината.

*Предизборна публикация!

The post Тома Томов и Йорданка Атанасова от Петрич се срещнаха с учители и медици от общината appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Тома Томов и Йорданка Атанасова от Петрич се срещнаха с учители и медици от общината

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×