Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Община Банско организира традиционно пролетно почистване

За поредна година община Банско организира традиционно пролетно почистване. Целта на кампанията е да се направят по-красиви местата, където живеем и работим. Пролетното почистване ще се осъществи в периода от 20.03.2017г. до 13.04. 2017 г.

В периода от 20.03.2017г. до 13.04.2017г.Общинска администрация – Банско приканва всички жители на града да вземат участие и да почистят прилежащите пространства около своите домове, градините, таваните и мазетата си. За събирането и извозването на отпадъците, ще бъде предоставена абсолютно безплатно техника, която минава по утвърдения график от община Банско за организирано сметосъбиране на битовите отпадъци.

В тази връзка, е необходимо жителите да предриемат действия за изнасяне на събраните растителни, строителни и други отпадъци от градините и дворовете и да ги поставят на тротоарите пред домовете си в деня на обслужване на кофите за битови отпадъци.

За събраните от почистването строителни отпадъци от ремонтни дейности, земни маси и едрогабаритни отпадъци може да се обърнете за заявка на 4 куб. контейнер на тел. 0887001824.

The post Община Банско организира традиционно пролетно почистване appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Община Банско организира традиционно пролетно почистване

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×