Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Две села в община Сандански вече предоставят всички административни услуги

От първи март в селата Катунци и Склаве, които са едни от най-големите в община Сандански, са обособени две изнесени работни места с възможност да се предоставят всички услуги за гражданите и бизнеса, както и да се заплащат дължимите данъци и такси.

След старта на Данъчната кампания на община Сандански, г-н Георги Жежев – секретар на община Сандански, обясни, че попълването на списъка с административни услуги на селата Катунци и Склаве, ще улесни жителите и по-възрастното население, които вече няма да е необходимо да пътуват до гр. Сандански, който е административен център, за да подават заявления за необходимата услуга или да заплатят данък, а ще могат да го сторят това на място.

В двете кметства вече са инсталирани новите софтуерни продукти и техническите сътрудници са обучени за работа с тях. Местните жители споделиха, че са изключително доволни от тази възможност, тъй като спестяват разходи и време.

The post Две села в община Сандански вече предоставят всички административни услуги appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Две села в община Сандански вече предоставят всички административни услуги

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×