Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Фенове на футболен Левски почетоха Апостола

Традициите в Симитли са традиции, защото се спазват, и се предават с плам и любов от поколение на поколение. Такава е и тази традиция. Традиция на футболни фенове. Фенове, различни от масата. Фенове признателни не само към отбора, еблемата и химна, фенове, признателни към името, към идола, към Апостола на свободата. За поредна година в фенклубът на ПФК “Левски“ в Симитли отдаде заслужената почит към безсмъртното дело на Васил Левски.

Ядрото на фен клуба в Симитли бяха част и от празничното шествие и официалния церемониал на историческата дата 19-ти февруари. Малък фен, голям българин положи светята пред бюст-паметника на Левски в мемориалния парк от името на Фен клуб „Левски“.

„Левски е велик българин, идеологията на нашия отбор, винаги ни е карала, да сваляме шапки ниско долу пред най- великия радетел за свободата на Родината“- казват младите мъже, фенове на футбола и Левски. А част от традицията е и общата снимка от 19-ти февруари за спомен в архива на фен клуба.

The post Фенове на футболен Левски почетоха Апостола appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Фенове на футболен Левски почетоха Апостола

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×