Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

240 абсолвенти получиха дипломите си от Природо-математическия факултет на ЮЗУ

240 бакалаври и магистри, възпитаници на Природо-математическия факултет на Югозападния университет „Неофит Рилски“, получиха дипломите си за висше образование. На тържествената церемония днес с плакет бяха отличени абсолвентите с най-висок успех от випуск 2016.

Деканът на факултета доц. д-р Стефан Стефанов откри тържеството и поздрави дипломантите, завършващи специалностите „Педагогика на обучението по математика и информатика“, „Педагогика на обучението по химия и физика“, „Педагогика на обучението по физика и математика“, „Химия“, „Физика“, „Икономическа математика“, „Технологии на обучението по математика и информатика“, „Екология и опазване на околната среда“, „Информатика“, „География“, “Регионално развитие“, „Педагогика на обучението по география и история“, „Бизнес информатика и иконометрия“, „Информационни технологии в екологията“ и „Географски информационни системи“.

Приветствие към дипломантите от името на ректора – доц. д-р Борислав Юруков, произнесе зам.-ректорът на ЮЗУ „Неофит Рилски“ проф. д-р Георги Апостолов.

Дипломите на абсолвентите от випуск 2016 връчиха деканът на Природо-математическия факултет – доц. д-р Стефан Стефанов и неговите заместници – проф. д-р Марио Митов и доц. д-р Елена Каращранова.

Първенец на випуска с успех 5.86 е Павел Чорбаджийски, завършващ специалност „Физика“. Той отправи приветствие от името на абсолвентите и благодари на преподавателите от факултета за търпението и разбирането, подкрепата, ценните съвети и напътствията. Сред отличниците, които получиха плакет са и Стефка Пукнева, Надя Гьошкова, Борис Плачийски, Николай Димитров и Невена Кюпчева.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

240 абсолвенти получиха дипломите си от Природо-математическия факултет на ЮЗУ

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×