Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Локомотив удари вагони с пътници в Мездра

Няколко души са пострадали при сериозен инцидент на жп гара Мездра рано тази сутрин, съобщи bTV. Около 5:25 часа тази сутрин в Мездра трябвало да бъде прикачен нов локомотив. Локомотивът се вряза с голяма сила в самия влак. Жена, пътуваща до него, е получила сериозен удар в главата при инцидента. Други хора също са пострадали.

Никой не проверил състоянието на пътниците, а служители на гарата даже излезли след колизията и започнали да крещят на пътуващите да се връщат обратно във влака. От гара Мездра отказват коментар.

По информация на БДЖ локомотивът е ударил вагона с 15 км в час , хората вътре са се изплашили, но няма ранени. Не бил подаден нито един сигнал до началника на влака или до началника на гарата.

Влакът е пристигнал в София в 8:03 часа, с 32 минути закъснение. Пътуването Мездра – София предизвиква почти всекидневни протести през последните дни. Хората чакат с часове заради аварии и липса на локомотиви. Стигна се до ситуация да блокират коловози на Централна гара, за да принудят „Пътнически превози” да им отпусне влак.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Локомотив удари вагони с пътници в Мездра

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×