Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Румънец задряма и се заби в мантинелата край Симитли

police_zadurjaha_mlad_muj1

55-годишен румънец, водач на миниван “Крейслер”, задряма по време на движение, излезе от Е-79 край Симитли и се заби в мантинелата на път, успореден на главния, съобщава БГНЕС.

Пътният инцидент стана в 8.10 часа тази сутрин при разклона за село Железница. Лекият автомобил „Крейслер Вояджър” се движи от Симитли към Благоевград. При навлизане в плавна дясна крива след разклона за Железница, след която се влиза в тунела, водачът задрямал.

Автомобилът минава през насрещната лента, излиза от Е-79, спуска се по банкета, където водачът се сепва от разтърсването и натиска спирачки. Автомобилът се плъзга по пясъка, стъпва на трасето на междуселския път Благоевград – Долно Церово – Железница – Симитли, който заобикаля около тунела, и се врязва с лявата си предна част в мантинелата. За щастие водачът, който би сам в автомобила, не е пострадал.

По чудо при минаването през насрещната лента на Е-79 не е имало автомобил.

Пробата за водача с полевия тест за наличие на алкохол в издишвания въздух е отрицателна. 55-годишният румънец казал, че е задрямал, съставен му е акт.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Румънец задряма и се заби в мантинелата край Симитли

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×