Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

DIREKTNA! Barbara Bobak:“ Muškarci koji se plaše jakih žena su SLABIĆI!“

Pevačica Barbara Bobak, bivša devojka folkera Darka Lazića, progovorila je o emotivnom statusu, ali i otkrila šta sve treba da poseduje jedan muškarac da bi Osvojio Njeno Srce.

– Nisam nikad sama. Imam slobodno vreme, ali ne volim da ga provodim sama sa sobom, emotivno sam slobodna. Retko kada imam vremena, obično ne razmišljam ni o čemu kada ne radim i volim da gledam crtaće, to me opušta. Omiljeni mi je Riki Mortin i South Park- rekla je Barbara, koja je nedavno otkrila šta sve treba da poseduje jedan muškarac da bi osvojio njeno srce.

– Pa pre svega da razume ovaj posao, da bude dobar prema meni, da me ne maltretira psiho-fizički, da se poštujemo, i da dobijem zauzvrat ono što pružam. Verujem u predbračni ugovor, neće on meni ništa da otima. Super je poverenje u početku, divno, bajno i sjajno, ali kad padnu maske tad sve krene.
Kao i tek kako uspešna pevačica koja je za kratko vreme stekla popularnost, svesna je svojih mogućnosti što ne smatra preprekom u odnosu sa partnerom.

– Mislim da bi muškarac trebao da bude ponosan na to da njegova partnerka bude jednako jaka kao on i da ne zavisi od njega i da im faktor posla i uspešnosti ne igra nikakvu ulogu u njihovom odnosu. Muškarci koji se plaše jakih žena su slabići, oni mene ne interesuju, neka se plaše– objašnjava Bobakova.

Kurir/Grandonline

Чланак DIREKTNA! Barbara Bobak:“ Muškarci koji se plaše jakih žena su SLABIĆI!“ се појављује прво на Toxic TV.



This post first appeared on Toxic TV, please read the originial post: here

Share the post

DIREKTNA! Barbara Bobak:“ Muškarci koji se plaše jakih žena su SLABIĆI!“

×

Subscribe to Toxic Tv

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×