Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Your Second Skin

  •  

 Здравейте, приятели! Преди известно време с Мими бяхме поканени на заснемането на новата кампания на SEVEN SECONDS “Твоята втора кожа”.  Акцентът в нея е мъжкото бельо. Кампанията представлява една смесица от изкуство, качество и удобство. Както знаем изкуството е навсякъде около нас и ни вдъхновява ежедневно. Именно това ме впечатли и предизвика моя интерес. Рядко срещаме кампании за бельо излизащи извън обичайните рамки. Тази, обаче е различна. Символизира силата на характера, стила и индивидуалността на мъжа, чрез татуирани тела със средствата на боди арта. Предразполагайки ни в прекрасната обстановка на White Place Studio, имахме възможността да се включим в една от фотосесиите на невероятния фотограф Дилян Марков. Което стана с доста широка усмивка и страшно много позитивни емоции (както сами може да видите).

 “Мъжкото бельо е важна част от облеклото на един мъж и не само – то е стил и характер, изразява превъзходството на мъжа и неговата индивидуалност. Творческото решение във визиите изследва дълбините на мъжката природа, връщайки се назад в еволюцията към архетиповете на мъжа в животинския свят чрез седем образа – на тигъра, орела, алигатора, акулата, кобрата, бика и вълка.”

Насладете им се:

В началото на Април ще стартира игра, в която може да се включите както в магазините SEVEN SECONDS, така и онлайн във Facebook.

  •  


This post first appeared on Cvetybaby, please read the originial post: here

Share the post

Your Second Skin

×

Subscribe to Cvetybaby

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×