Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Avon Life, Kenzo Takada

  •  

Преди няколко седмици беше представен дългоочакваният парфюм Avon Life, създаден в сътрудничество с Kenzo Takada. Мотото на аромата е “Живей красиво”. Към ароматите г-н Такада се ориентира през 1988 г., когато е и пуснат първият дамски парфюм под неговото име. От пенсионирането му досега Кензо Такада работи с множество знаменити брандове по света, допринасяйки с уникалния си почерк и усет към модерното.

Avon Life за нея – Вниманието ни е грабнато още от разкриващите аромата освежаващи нотки на водна лилия и червена ябълка, които се преливат в цветното сърце, напомнящо нежен букет от виолетки, венчелистчета, бял божур и сакура, носещи усещането за сила и смелост. За финал остава спомена за божествен ирис и пачули.

Avon Life за него – Ароматът се отваря с аква свежест, а в комбинация със свеж, но пикантен букет от кипарис, хвойна и черен пипер донася непреодолима енергия – символ на тоалетната вода за мъже. Изисканата комбинация от виолетови листа, здравец и звездовиден анасон добавя съвременност към сърцето на тази мъжествена структура. Чувственият мускус и кедровото дърво за финал запечатва аромата за дълготрайно усещане.

  •  


This post first appeared on Cvetybaby, please read the originial post: here

Share the post

Avon Life, Kenzo Takada

×

Subscribe to Cvetybaby

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×