Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Sztárok És A Természetes Szépségápolás

Már a legnagyobb hírességek is észrevették, Hogy valami nagyon nincs rendben a szépségiparban; Hollywoodban is egyre többen váltanak zöldebb szemléletre és állnak át a természetes szépségápolásra. Nagyon boldog vagyok emiatt, hiszen ezek a nagy nevű celebritások – hírnevüknek köszönhetően – sokkal szélesebb közönséget érnek el, így mind több és több követőjük szemét nyithatják fel, és mutathatnák utat az egészségesebb szépségápolás irányába.

Gwyneth Paltrow

A szőke sztár már akkor a “zöld” szépségápolás elkötelezett híve volt mielőtt az még trendivé vált volna, talán ő volt az első híresség aki felszólalt a kétes eredetű összetevőket tartalmazó kozmetikumok ellen. Megalapította saját weboldalát a Goop-ot, ahol személyes kedvenceit jelenteti meg egészség/zöld/ illetve fenntartható életmód kategóriákban. A receptektől kezdve, a szépségtippeken keresztül egészen a szexuális tanácsadásig mindent megtalálhatsz az oldalon. Gwyneth ráadásul aktív résztvevője (a smink részleg Kreatív Igazgatója) a híres organikus márka a Juice Beauty életének is.

Image via sfchronicle.com

Emma Watson

A brit színésznő/aktivista számtalan nemes célért küzd; aktív szószólója az emberi jogoknak, különös figyelmet szentel a nők helyzetének javításának, harcol a globális felmelegedés ellen és mindezek mellett még arra is jut ideje, hogy szót emeljen a fenntartható divat és a természetes szépségápolás mellett. Nemrégiben az angol nyelvű Into The Gloss online magazinnak adott nyilatkozatában kiderült, hogy fürdőszoba polcán és sminktáskájában is dominálnak az organikus szépségápolási termékek.

Image via intothegloss.com

Miranda Kerr

Az ausztrál szupermodell  sokáig keresett olyan termékeket melyek csakis a legjobb, legtisztább természetes összetevők felhasználásával készültek, és hatékonyságuk (tápláló, hidratáló hatásuk) bizonyított. Mivel nem talált ilyet ezért megalkotta saját márkáját mely rendkívül sikeres és Kora Organics néven fut.

Image via beauticate.com

Alicia Silverstone

A legendás Spinédzserek című film egykori sztárja, a kamerákat billentyűzetre cserélte; megírta Kind Diet című könyvét melyben életmód tanácsokat ad, hogy hogyan élhetünk egészségesebb teljesebb életet úgy hogy közben a környezetünknek , a bolygónknak se ártsunk. Weboldala a thekindlife.com ennek a könyvnek egyfajta kiterjesztése, ahol a receptektől kezdve a natúr szépségtippekig mindent megtalálhattok ami egy “kedvesebb” élethez szükséges. Ráadásul Gwynet-hez hasonlóan Alicia is piacra dobott egy smink kollekciót a feljebb már említett Juice Beauty-val közösen.

Image via skyelife.com

Gisele Bündchen

A brazil szupermodell előszeretettel bújik az egészséges élet nagykövetének szerepébe és milyen jól teszi! Gisele szinte az élet minden területére tud környezetbarát megoldást kínálni. Különösen fontos számára az egészséges táplálkozás, a testi-lelki egyensúly és természetesen arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy csak a legtisztább legtermészetesebb kozmetikumokat használja.

Image via eco4u.wordpress.com

Natalie Portman

A színésznő vegán életmódot folytat és ezt nem is titkolja (csupán terhessége idejére adta fel életmódját, amikor úgy érezte a kisbabájának szüksége van állati eredetű táplálékra is, hiszen rendkívüli módon kívánta a tej és tojás felhasználásával készült péksüteményeket). Szépségének titka saját bevallása szerint a vegán táplálkozásban és a megfelelő napi folyadékbevitelben rejlik. Szépségápolási rutinjában előnyben részesíti a természetes kozmetikumokat, egy nemrégiben kiadott nyilatkozata alapján a Pai márka termékei a legnagyobb kedvencei.

Image via marieclaire.com

Ki a kedvenc “zöld” celebritásod?

Kezdőkép via topcelebs.ru

The post Sztárok És A Természetes Szépségápolás appeared first on The Sparkling Blueberry.This post first appeared on The Sparkling Blueberry - Healthy Beauty, please read the originial post: here

Share the post

Sztárok És A Természetes Szépségápolás

×

Subscribe to The Sparkling Blueberry - Healthy Beauty

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×