Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

FILM „POSLEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ“ OD 7. MARTA U BIOSKOPIMA ŠIROM SRBIJE

Domaća publika imaće priliku da od 7. marta širom Srbije pogleda komediju „Poslednji Srbin u Hrvatskoj“, snimljenog u srpsko-hrvatskoj produkciji.

Ovo je prvi dugometražni Film reditelja i scenariste Predraga Ličine koji je, poigravajući se sa skoro svim filmskim žanrovima od horora, komedije do romanse i naučne fantastike pa čak i sa elementima vesterna, napravio jednu takozvanu „zombi“ komediju.

U budućnosti, nakon bankrota Hrvatske, stanovništvo se suočava sa velikim klasnim razlikama. Mala grupa bogatih postala je još bogatija, a siromašni su još siromašniji. U  vremenima u kojima je voda dragocenija od nafte, moćnici ne prezaju ni od čega kako bi je se domogli i spremni su da ubace i zombi-virus u nju!

U centru priče je zagrebački bonvivan Mića (Krešimir Mikić) čija se svakodnevica odvija između salona za masažu, restorana i bioskopa u kojem redovno prati filmski serijal svoje omiljene glumice Franke Anić (Hristina Popović). Zombi-epidemija zateći će ga potpuno nespremnog, ali praćen svojom filmskom heroinom on se probija kroz svet zombija s jednim jedinim, ali teško ostvarivim ciljem: preživeti!

Pored Hristine Popović i hrvatskog glumca Krešimira Mikića, publika će imati priliku da na velikom platnu vidi i Sergeja Trifunovića, Tihanu Lazović, Dadu Ćosića, Bojana Navojeca, Renea Bitorajca i druge. Jedna od uloga poverena je i popularnoj hrvatskoj pevačici Severini.

Чланак FILM „POSLEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ“ OD 7. MARTA U BIOSKOPIMA ŠIROM SRBIJE се појављује прво на BlenderOnline.This post first appeared on Blender Online | Moda, Lifestyle, Hrana, DIY, Beau, please read the originial post: here

Share the post

FILM „POSLEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ“ OD 7. MARTA U BIOSKOPIMA ŠIROM SRBIJE

×

Subscribe to Blender Online | Moda, Lifestyle, Hrana, Diy, Beau

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×