Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

10 tips hoe je aan klanten komt als beginnende nagelstyliste?

Je eigen nagelstudio beginnen, maar hoe kom je aan klanten?

Als je je eigen nagelstudio wilt beginnen moet je natuurlijk zien genoeg Klanten te krijgen. Want jij moet ook je huur, stroom, water, telefoon enz gaan betalen, en je wilt natuurlijk ook een inkomen eruit halen.

Hoe ga je deze klanten krijgen in je nagelstudio? Hoe ga je starten?

  1. Jezelf als nagelstyliste promoten:

Als eerste moet je jezelf gaan Promoten, best eng, maar wel nodig. Begin met het maken van visite kaartjes en prijslijsten en deel deze naar hartenlust uit. Ik ga ervanuit dat je eigen nagels er perfect uit zien, en elke keer als iemand je een compliment maakt, is het moment om deze uit te delen. Of als iemand begint over een probleem met haar nagels, vertel je direct dat jij haar kunt helpen.

    2. Facebookpagina:
Maak een facebook bedrijfspagina. Hier kun je tips opzetten en je diensten promoten. Laat Een Paar tevreden klanten ook een leuke recensie schrijven, dit zorgt voor een mond op mond reclame.

 3.Instagram:
Gebruik instagram voor promotie, plaats mooie foto’s van je werk. Voordat je het weet word je bekend.

    4.Youtube:
Zorg voor wat leuke promotie filmpjes en laat je nagel salon en jezelf zien. Mensen kopen eerder van bekende en voelen zich op haar gemak als ze jou  al een beetje kennen.

   5.Korting:
Bied een korting aan voor nieuwe klanten. Om mensen binnen te halen kun je een leuke korting geven, doe dit in combinatie met 1 vervolg afspraak, dan weet je zeker dat ze terug gaan komen en kun je je werk nog controleren en eventueel herstellen.

    6.Aanbieding :
Je kunt ook een vriendinnen korting geven, dus als ze met 2 personen komen, dan sla je twee vliegen in 1 klap. Heb je meteen 2 nieuwe klanten erbij.

   7. Ambassadeur
Laat anderen jouw promoten in ruil voor gratis nagels. Zet bij een paar bekende ( familie/vrienden) een mooie set nagels en laat hun jouw nagelstudio promoten. Een aanbeveling van vrienden word eerder serieus genomen dan van een vreemde.

In ruil voor hun promotie hebben ze mooie nagels.

 8. Samenwerking met andere ondernemers.
Probeer een samenwerking aan te gaan met andere ondernemers die in aanverwante branche werkzaam zijn. Bijvoorbeeld de plaatselijke kapper, pedicure, schoonheidspecialist  of bruidsmode zaak. Verzin een gezamelijke aktie of vraag of je daar je kaartjes neer mag leggen, stuur zelf ook klanten door .

 9. Demonstraties;
Er zijn vast wel leuke evenementen bij jou in de buurt, bijvoorbeeld een bruidshow of modeshow, speciale markten of braderieën. Zorg dat je in de picture komt als professionele nagelstyliste!

 

10. Betrouwbare Groothandel:
Natuurlijk moet je een betrouwbare groothandel hebben, waar je snel en goedkoop je nagel producten kunt bestellen. Neem een kijkje in onze groothandel We leveren binnen 24 uur en bieden 10% Vipkorting., waarmee je het hele jaar met 10 % korting geniet. Tevens bieden we ook nog spaarpunten.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis ebook, 10 gouden tips over nagelstyling.

Al het begin is moeilijk, maar je krijgt het nu eenmaal niet voor niks. Ik heb je een paar ideeën gegeven. Nu is het jouw beurt. Welke aktie ga jij ondernemen om jezelf te promoten?

 
This post first appeared on Goedkoopstenagelproducten | Groothandel Met De Goe, please read the originial post: here

Share the post

10 tips hoe je aan klanten komt als beginnende nagelstyliste?

×

Subscribe to Goedkoopstenagelproducten | Groothandel Met De Goe

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×