Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nieuwe kleuren voor 2017

Wat worden de Kleuren van 2017?

Elk jaar kondigt het amerikaanse instituut Panatone de top tien kleuren aan die terug komen van mode tot in interieur. De kleuren zijn te zien bij de bekende mode merken, maar ook in onze branche zullen we Deze Kleuren terug zien.

Komend jaar zien we veel kleuren die in de pure natuur te vinden zijn.

Kleuren zoals boerenkool, sleutelbloem en kaki.

De voorspellingen kwamen tot uiting in de internationale presentatie van de meest bekende merken voor de lente-zomer 2017. Ze zijn meestal natuurlijke tinten zoals kaki, boerenkool of sleutelbloem.

Het Pantone Color Mode rapport gaf een overzicht van de manier waarop de grote modeontwerpers kleuren zullen gebruiken om de creaties te produceren voor de seizoenen die volgen.

Ontworpen als een onmisbare gids gewijd aan degenen die modieus willen zijn, het verslag nuanceert de belangrijkste kleuren in de mode-industrie. Omschrijvingen als een mix van vitaliteit, ontspanning en buitengewone natuurlijke landschappen, de beste kleuren volgend jaar bestrijken een grote verscheidenheid aan tinten.

‘Herinneringen van de natuur nuances die ons omringen, roepen een hele spectrum van emoties en gevoelens op. Van de warmte van zonnige dagen in de sleutelbloem geel naar de verfrissende schaduw van boerenkool, en de wens om de zuivere wateren van Paradise Island te ontsnappen, de ontwerpers passen al deze kleuren toe op een speelse manier.

Wat vind je van deze kleuren? Zou je een Van Deze Kleuren of combinaties ervan op je nagels willen? Neem een kijkje in de shop en vind de trendkleuren voor je nagels.

https://www.goedkoopstenagelproducten.nl/gel-nagel-producten/colorgel
This post first appeared on Goedkoopstenagelproducten | Groothandel Met De Goe, please read the originial post: here

Share the post

Nieuwe kleuren voor 2017

×

Subscribe to Goedkoopstenagelproducten | Groothandel Met De Goe

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×