Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

7 DAY DETOX

En tiedä mikä Detox-sanan oikea merkitys on, mutta tiedän ettei sillä ole mitään trademark-merkitystä, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että kuka vaan saa käyttää sitä, melko vapaamielisesti. Sen takia esimerkiksi Detox Water -niminen tuote ei käsittääkseni olisi kuluttajasuojan mukaan laitoin, vaikka pullossa myytäisi ihan tavallista vettä.

Mutta ehkä se ei haittaa, sillä detox on ihan yleispätevä sana, kun puhutaan hyvästä olosta, keventämisestä ja siitä, että tarkoituksellisesti, mutta ehkä väliaikaisesti ei syö irttareita, munkkeja ja lihapiirakoita?

Väliaikaisesti, koska kukaan ei voi loputtomasti keiltäytyä ranuista.

IMG_7788-copymusla_detox
(Musta myös tuntuu, että nykyään on paljon sosiaalisesti hyväksyttävämpää sanoa, että on “detoxilla”, kun vaikka julistaa olevansa “laihdustuskuurilla”? Laihdutuskuuri ahdistaa laihduttajaa ja ihmisiä jotka kuulee muiden laihdutuskuureista? Laihduttaminen on tosi ysäriä? Ja masentavaa? Tulee mieleen heti anorexia ja itsensä vihaaminen, vaikka tilastollisesti liikalihavuus on nykyään paljon todellisempi uhka länsimaissa, kun liikalaihuus. Detoxista taas tulee vaan mieleen terveys, hyvä iho ja Gwyneth Paltrown Goop. Yes? No? Anyone else?)

Teimme Katjan ja Ennin kanssa teille seitsemän päivän “Detox” ateriaohjelman. Katja pitää Kauneus ja Terveys -lehdelle blogia täällä, ja toimi reseptien tekijänä, Enni taittoi ohjeista vihkon, joka on helppo ladata ja tulostaa vaikka jääkaapin oveen: Paljon helpompi seurata ohjeita paperilla, kun tietokoneen tai kännykän ruudulta. Minä kuvasin ja söin annokset.

Kaikki ruuat oli tosi hyviä ja valmistuivat ripeästi, suosittelen testaamaan! Aiomme ainakin Ennin Kanssa noudattaa kuuria ehdotuksia viikon ajan, raportoimme fiiliksiä varmasti jälkikäteen.

Ohjeet ovat maidottomia, eivätkä sisällä lihaa. Reseptien annosmäärät on suunniteltu yhdelle ruokailijalle: sopii siis ainakin sinkuille ja sellasille, jotka asuu vaikka jonkun liharohmun kanssa.

Lataa reseptit suomenkielisinä täältä.
Ja englanninkielisinä täältä.

Enjoy!

Porkkana-omena-inkivääri-mehuAasialainen kaalisalaattiLehtikaali-granaattiomena-saksanpähkinäsalaatti ja paahdettua bataattiaAvokadoleviteKurpitsa-linssikeitto (resepti torstain menussa) HapankaaliaMausteinen linssikeittoKvinoaa, sieniä & pinaattiaPunajuuri-herne-avokadosalaattiPaahdettua kurpitsaa salaattipedillä & uppomunaPunajuuri-porkkana-avokado-kvinoasalaattiMustikkasmoothieKookosjogurttiKanttarelli-pinaatti-munakasInkiväärilohta salaattipedillä HapankaaliaMaailman paras salaatinkastikeKvinoaa, rucolaa, saksanpähkinöitä & herkkutattejaKukkakaalisalaattia & sitruunasiikaaLounassalaattiHapankaalia Punajuuri-fenkoli-omena-linssikeittoParsakaali-kirsikkatomaatti-munakasKookosmoothiePorkkana-punajuuri-omena-inkiväärimehuKurkku-selleri-limemehuVälipala: kylmäpuristettu vihannesmehu


This post first appeared on Musla | Musla, please read the originial post: here

Share the post

7 DAY DETOX

×

Subscribe to Musla | Musla

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×