Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

SYKSYN MERKKEJÄ

musla_samujimusla_celine

Haistan sen! Eilen illalla ennen auringonlaskua näin sen. Syksy! Se tuoksuu ilmassa ja illalla keltainen auringon valo paistaa kylmänä, eikä enää lämmitä kasvoja samalla tavalla kuin kesällä. Minähän siis rakastan alkusyksyä koko sydämmestäni. Kaikki jotka ovat tällä pidempään käyneet tietävät sen, sillä tästä aiheesta täytyy jauhaa joka vuosi uudestaan.

Kaikki tuntuu uudelta ja ihanalta. Ostin vähän syysvaatteita. Lämpimän takin ja pari pehmoista neuletta. Samujin kamppiskuvien oranssinruskean hameen väri ja paksun valkoisen paitakakankaan paksuus kiinnostavat. Mietin Celinen pehmeitä ballerinoja viininpunaisina tai sinapin värisinä, Mutta en uskalla ostaa sovittamatta, enkä ole ihan varma niiden köytännöllisyydestä? Ehkä, jos olisin toimistotöissä jossain voisin pitää niitä sisäkenkinä. Saman merkin punaiset chelsea saappaat kiinnostavat myös, mutta sovitettuani niitä, totesin, ettei lestin muoto sovi minulle. Liian lyhyt ja leveä.

Tekee myös mieli rauhoittua, elää erakon elämää, lukea kirjoja, juosta lenkkiä ja olla kotona, tehdä ruokaa keittokirjoista. Kirjahyllyssäni on kesän jäljiltä myös monta kiinnostavaa ei-keitto-kirjaa, joita en ehtinyt lukea, kuten Donna Tartin Tikli ja Anthony Doerrin Kaikki Se Valo Jota Emme Näe.

Ensi viikolla aion vihdoin käydä katsomassa Alice Neelin näyttelyn Ateneumissa, sekä Niki de Sain Phallen näyttelyn Taidehallissa. En jaksa odottaa!!

Ja huomenna on Taiteiden Yö! (Hei ajatelkaa; 13 vuotta sitten olin ensimmäistä kertaa treffeillä Tuukan kanssa Taiteiden Yössä. LOL.)
Keräilin omaan listaani joitain itseäni kiinnostavia tapahtumia; musisoivia eskimoja ja lyhdyt Seurasaaressa. Myös opastettu kierros Finlandia Talossa kiinnostaa. Ja tämä musiikki-hommeli: Kapinalliset – Okudžava ja Vysotski.

Tein teitä varten Taiteiden Yö-listan tapahtuman nettisivuilla, mutta jostain syystä linkki ei toimi. Erittäin harmillista, sillä toiminto olisi mielestäni tosi kätevä! Jokatapauksessa: valitkaa joku kiva tapahtuma ja menkää iltakävelylle muutaman tapahtuman kautta! Ihanaa, kun Helsingissä järjestetään näin kivoja juttuja.This post first appeared on Musla | Musla, please read the originial post: here

Share the post

SYKSYN MERKKEJÄ

×

Subscribe to Musla | Musla

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×