Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

VERKOT

musla_verkko

Omissä häissä Parasta Oli pitää huntua. Okei, ehkä parasta oli rakkaus ja perhe ja se, että kerrankin samassa tilassa oli kaikki ihmiset joista välitän eniten. Toisiksi parasta oli huntu.

En säästänyt hääpukuani, joka oli kyllä aivan super ihana, mutta sen helma oli niin repaloitunut tanssien jäljiltä, ettei sitä saanut enää ehjäksi. Ystäväni, ihana Anne, ompeli hunnun minulle käsin ja luulen, etten enää koskaan voi laittaa sitä päähäni julkisesti ja vaikuttaa täysjärkiseltä. Pitää valita toinen. Mutta, jos joskus saan kutsun johonkin avant-garde tanssiaisiin tms. tapahtumaan, vannon, että saavun huntu tukassa. (Siis sitä huntutunnetta on vaikea kuvailla, siinä on jotain mahtavaa!)

Verkkosukkikset kiinnostaa myös. Olen aikaisemmin käyttänyt pienireikäisiä; mustia ja ihon värisiä, nyt kiinnostaa nämä jättikokoiset. Tilasin eilen Wolfordin nettikaupasta parin ja nyt odottelen niitä, pohtien, millaiset ne on varpaiden kohdalta? Ja onkohan ne mahdoton laittaa jalkaan? Ja saankohan ne pidettyä ehjänä pidempään, kuin yhden tunnin ensimmäisellä käyttökerralla? (Tod näk. en.)This post first appeared on Musla | Musla, please read the originial post: here

Subscribe to Musla | Musla

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×