Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

KYLPPÄRISSÄNI SYKSYLLÄ

5B1C3617

Olin Juuri eeppisellä vierailulla Frantsilan Luomuyrttitilalla (siitä lisää myöhemmin) ja haistelin ja maistelin innokkaasti kaikkea, jonka sain eteeni: työnsin nenäni juuri kerättyyn säkkiin täynnä sitruunamelissaa ja maistoin auringonhattua. Jo pieni pala kukkaa oli tujua tavaraa – suussa kihelmöi ja henki kulki kuin olisi syönyt purkin Vicks VapoRubia.

Yrttipellot tuoksuivat erityisen ihanilta sateella ja tulin siihen tulokseen, että haluan joskus oman yrttitarhan. Juuri nyt tyydyn kuitenkin kylppärikaapissani sijaitsevaan yrttitarhaan. Syksyllä kaipaan vahvoja tuoksuja, joista saa voimaa viileisiin aamuihin ja pimeneviin iltoihin. Olen rakentanut tuoksujen ympärille pieniä rituaaleja, jotka auttavat jaksamaan arjessa.

Aloitan kaikki aamuni rullaamalla Frantsilan Aamuöljyä ranteisiin ja ohimoihin. Pidän tätä aromaterapeuttista roll-on tuoksua yöpöydälläni, jotta voin heti ensimmäiseksi aamulla nuuhkia piristävää rosmariinia ja sitruunaa.

Seuraavaksi siirryn kylppäriin, May Lindströmin Jasmine Garden kasvoveden luokse. Tämä tuote on ihan överi-ihana! Rakastan jasmiinia ja ostin kauan sitten Intiasta pienen pullon jasmiiniöljyä mukaani kotiin. Käytän sitä säästellen: pari tippaa ranteisiini vain niinä iltoina, jolloin mietin asioita ihan liikaa enkä pysty nukkumaan. Stressaavien asioiden sijan alan miettiä matkoja ja hiekkarantoja ja nukahdan heti. En vieläkään ole oppinut meditoimaan, mutta Jasmine Gardenia kasvoille ruiskutellessani olen hetken jossain muualla, ehkä Intiassa, enkä ajattele mitään 10 sekuntiin. Se on alku.

Intiasta puheen ollen, toinen uusi suosikkini on ayurvedan oppeihin perustuva Khadi-merkki. Tuotteet valmistetaan Intiassa paikallisia toimijoita tukien ja ne tuoksuvat ihanan voimakkailta ja suitsukemaisilta. Olen kokeillut sampoota ja vartaloöljyjä: hibiskus on lempparituoksuni. Siinä on rauhoittavaa minttua ja kamomillaa. Ajattelen, että voimaakkaalta tuoksuvat öljyt ikään kuin luovat suojaavan kalvon minun ja maailman välillä.

Muita lemppareita tällä hetkellä ovat Neal’s Yardin Wild Rose Beauty Balm ja Bee Lovely Busy Bee Balm. Viimeksi mainittu kulkee aina mukana koska kynsinauhani ovat katastrofaalisessa kunnossa. Tuo villiruusubalmi on taas paras kosmetiikkatuote, jota olen tänä vuonna kokeillut. Se on monitoimivoide, jolla voi puhdistaa kasvot, kuoria niitä hieman ja jota voi käyttää tehokosteuttavana naamiona. Minulla oli tämä mukana Japanissa ja levitin aina lennon ajaksi kosteusnaamion kasvoille – superpehmeää jälkeä! Purkin mukana tulee pieni pamfletti, jossa on kasvohieronnan ohje. Yritän tehdä sen kerran viikossa, koska uskon, että kasvohieronta on avain hehkuvaan naamaan. Ainakin se tuntuu kivalta.

Pidän etenkin kulmakarvojen alueen painelemisesta ja luin juuri jostain (ehkä juuri siitä pamfletista, en jaksa käydä tarkistamassa?), että jos herää turvonnein silmin, pitää ensin painaa peukalolla voimakkaasti kulmakarvan alla olevaa ihoa pari sekuntia, sitten nipistellä kulmakarvoja pienin nipistyksin keskeltä sivulle. Tämän jälkeen vedetään vielä etusormet pitkin kulmia, keskeltä sivulle ja painetaan ohimoita. Toista 10 kertaa ja turvotus laskee.

Olispa Helsingissä pop-in kasvohierontapaikkoja! Vähän niin kuin pikamanikyyripaikat, mutta kasvohieronnalle. Koska hieronta tuntuu aina niiin paljon paremmalta, kun sen tekee joku muu. Vakioasiakas ilmoittautuu!

5B1C36265B1C36385B1C36465B1C3656This post first appeared on Musla | Musla, please read the originial post: here

Share the post

KYLPPÄRISSÄNI SYKSYLLÄ

×

Subscribe to Musla | Musla

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×