Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nerokkaat lakanat

Nerokkaat Lakanat

Investoimme poikaystäväni kanssa juuri uusiin lakanoihin tanskalaiselta Aiayu-merkiltä. Oli pakko vinkata näistä tänne, koska nämä lakanat ovat blowing my mind! 

Aiayu on ratkaissut kaksi todella ärsyttävää lakanaongelmaa.

Ongelma 1: En tajua pussilakanoita, joissa ei ole mitään mekanismia, jolla pussi suljetaan. Täkki valuu aina ulos lakanasta ja sitä pitää koko ajan olla ravistelemassa paikoilleen. Olen omistanut yhden pussilakanan, joka suljettiin napeilla, mutta ne irtosivat nopeasti ja silloin, kun ne vielä olivat paikoillaan, täkki yritti silti tunkeutua ulos nappien välistä.

Aiayun pussilakanoissa on vetoketju! NEROKASTA! Mikään täkki ei pääse pakoon tästä vankilasta!

Ongelma 2: Aiayun tyynyliinoissa tyyny tungetaan liinaan liinan keskeltä = se pysyy täydellisesti liinassa ja vältytään siltä ongelmalta, että tyyny tursuaa ulos tyynyliinasta. Havainnollistava kuva nerokkaasta ratkaisusta tässä alla.

Kaiken kukkuraksi Aiayun kaikki lakanat ja vaatteet valmistetaan mahdollisimman eettisesti ja ekologisesti. Neulemerkkinä vuonna 2004 aloittanut Aiayu pyrkii toiminnallaan tukemaan käsityöläisiä ja työntekijöitä valmistusmaissa.

Merkki syntyi, kun perustajat vierailivat Boliviassa ja huomasivat, että maassa on todella taitavia – mutta köyhiä – käsityöläisiä ja laadukasta laamavillaa, mutta tätä upeutta ei hyödynnetä ja viedä ulkomaille. Tanskan ulkoministeriön avustuksella he perustivat Bolivian ensimmäisen neuletehtaan tukeakseen paikallisia työntekijöitä. Ja vielä sellainen juttu, että merkin käyttämä puuvilla, joka tulee Intiasta, on GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, eli sen viljelyssä ei ole käytetty myrkkyjä.

Kaikin puolin täydelliset lakanat siis. Bonusta merkki saa vielä kivasta värivalikoimasta, olen tosi ihastunut harmaansävyisiin lakanoihimme. Tuntuu siltä, kuin nukkuisi rauhoittavassa Vilhelm Hammershoi maalauksessa.

The post Nerokkaat Lakanat appeared first on Musla.This post first appeared on Musla | Musla, please read the originial post: here

Share the post

Nerokkaat lakanat

×

Subscribe to Musla | Musla

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×