Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kesämuistio

Kiitos ja näkemiin kesä 2017! Rakastan syksyä, joten en kovin ole haikea lähtösi johdosta, Mutta muistelen lämmöllä, oli ihanaa!

Parhaita asioita olivat kaikki se hyvä ruoka Ranskassa ja Italiassa, se yksi sateinen ilta viinitilalla Oppeden kylässä, Porin Jazz -viikonlopun nauruhepulit ja mökillä vietetyt hetket puutarhatöissä. En ostanut yhtään vaatteita, luin muutaman kirjan ja tein koko kesän radio-ohjelmaa, mikä oli erityisen kivaa. Kävin myös tenniskurssin ja opettelin ajamaan veneellä. (Keskinkertaisin tuloksin.)

Syksyltä odotan omaa aikaa, rauhaa tehdä töitä ilman kiirettä (viime vuosina aikataulut ovat vaan kiristyneet ja kiristyneet!) ja aikaa urheilla, sillä olen rapakunnossa!

Juuri nyt luen Saku Tuomisen Basta! -kirjaa, vihdoin ja sopivasti juuri ennen Napolin matkaa. Lisäksi olen Ennille velkaa italialaisen illallisen (vain puolivuotta sitten luvattu syntymäpäivälahja). Ajattelin, että illalinen olisi tarjoiltu parvekkeella, mutta illat alkavat jo olemaan aika viileitä, ei ehkä kannata.

Aloitin puutarhaprojektin kesämökillä ja maan alla odottavat sipulit ja perennan taimet saavat odottamaan ensi kevättä kiihkeästi. Olen oppinut istuttamaan ja tunnistamaan kasveja ja saanut siinä samalla uuden harrastuksen, se on ihanaa.

Italian matkalla keräsin puistoista ja puutarhoista salaa siemeniä pieneen kirjekuoreen, aion istuttaa ne keväällä. Unelmani on, että saisin Villa Necchin (niin upea paikka, katsokaa noita kuvia!) puutarhasta pihistetyn wisterian itämään ja kasvamaan tällaiseksi kukkivaksi köynnökseksi. Hello pergola of my dreams! (En pidättele hengitystäni, Suomen talvi on tälle wisterian lajikkeelle todennäköisesti liian kylmä.)

Uinut järvessä. Kertaakaan!
Maksanut jäännösveroja ajallaan. Sain paljon mätkyjä.
Saanut otsatukkaa kasvatettua. Miksi hiustyveen ilmestyy juurikasvua – paljon – mutta otsis ei kasva? How dat possible?
Tyhjentänyt ja siivonnut ullakkoa ja kellaria, vaikka lupasin. Viime viikolla meidän rappuun ilmestyi lappu, että kellarikomeroihin on murtauduttu. Toivoin heti, että joku olisi varastanut kaikki meidän tavarat.

Julkaisun kuvat: Käärmeluodon retkeltä. 

Lähitulevaisuudessa kiinnostaa miettiä: minne mennä talvilomalla, miten sienipiirakkaa tehdään ja palaavatko Angelina Jolie ja Brad Pitt yhteen? (Toivottavasti ei. Tai jos palaa, niin toivottavasti suureleisesti niin, että ne antais paljon haastatteluja ja kävis yksityiskohtaisesti kaiken läpi julkisesti.) (Pitäis tehdä taas TuplaKääkkiä.)
Aion myös tehdä Ennin ohjeella maustekurkkuja.

Tervetuloa syksy!

The post Kesämuistio appeared first on Musla.This post first appeared on Musla | Musla, please read the originial post: here

Share the post

Kesämuistio

×

Subscribe to Musla | Musla

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×