Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Палитра Blushplay от Essence Cosmetics (Моето мнение)

Здравейте, приятели! Днес ще ви представя едно от новите предложения в редиците на Essence Cosmetics – склуптуриращата палитра ружове.

Концепцията за склуптуриране на бузките е нова за мен и ми се стори доста интересна. Палитрата идва в два вариянта – 10 Play it Peach и 20 Play it Pink. Първият е с прасковени цветове, а този, който аз имам е с розови ружове.

20171008_114657

В палитрата получавате три ружа от розовата гама, като два от тях са с по-голям грамаж- съответно този за хайлайтинг и този за дефиниране. Склуптуриращият е най-малък.Като цяло,получавате 8г. продукт, което не е малко. А и цената не е висока- по спомени, около 7 лева. Дизайнът също е готин- харесва ми бялата палитра и надписите,които са върху самият продукт..въпреки че така ще се изтрият.

20171008_114717

Както виждате, ружовете изглеждат супер сладки в палитрата. Самата тя е стабилна и не би се отворила в чантата ви. Според инструкциите ружовете,могат да се използват заедно или поотделно. Аз ги използвам поотделно,защото стъпките ми се сториха малко страннизапочва се от най-светлия хайлайтинг руж, като последен се поставя контуриращия. Става и голямо наслагване на руж, което за мен е прекалено.

За съжаление, пигментацията не е еднаква при трите ружа. Двата по-големи са много по-пигментирани и нежни,но и двата са с различна текстура- хайлайтинг ружа е с най-мека и приятна на допир формула. Дефиниращият също е много приятен, докато склуптуриращият е с твърда, суха формула и не е особено пигментиран. Не съм сигурна дали това е нарочно (защото е най- тъмен цвят),но предпочитам да усещам една и съща текстура, когато ползвам палитра.От двата големи  цвята съм доволна, относно пигментация. Ето и суочове:

20171008_114819

В заключение, ще кажа,че ако ви трябват бюджетни ружове, тази палитра не е лош избор и ще ви свърши работа в ежедневието, като ви предлага и разнообразието от различни цветове, на много достъпна цена. Не е нищо ”уоу”,но и определено е използваема и ще порумени бузите ви,а може и да си поиграете с концепцията за склупуриране, което на вас може да ви допадне.

Ами,това е от мен за сега, надявам се да се срещнем отново следващата седмица! Целувки!This post first appeared on Dami's Life Box, please read the originial post: here

Share the post

Палитра Blushplay от Essence Cosmetics (Моето мнение)

×

Subscribe to Dami's Life Box

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×