Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Моят парфюм за Есен 2017

Здравейте,здравейте! Студеното време вече сериозно навлезе по нашите географски ширини. А когато това стане,аз обикновено имам нужда да сменя аромата- с някои по-топъл и тежък,но същевременно весел и свеж аромат. Затова, реших да пробвам на сляпо Purple Lips от Salvador Dali. И той стана основният ми парфюм за есен 2017.

В последно време,обичам да се ”изненадвам” с парфюмите си. Купувам си марки,които не съм ползвала преди това, странни парфюми, за които не съм сигурна,че ще свикна с тях и ще харесам..или такива, които никога не съм помирисвала,като в този случай. Помирисвала съм други парфюми на Salvador Dali и ми харесаха- за мен съотношението цена-качество е много добро. Но основно тук ме привлече опаковката- дизайна с устните в момента е много модерен,вдъхновен от работата на художника Салвадор Дали, а и изглежда изключително интересно на шкафчето ми. Картонената опаковка също е с добро качество,изглежда добре и е подходяща за подарък. Допадна ми и че парфюмът е произведен в Париж, Франция.

201711192139009691.jpg

Според описанието, първите нотки са на боровинка и нар. Аз лично не мога да ги отделя,но първоначално парфюма ми оставя усещане за свежест и сладост- мирише много подобно на летните ми аромати. Но след тридесетина минути стигаме до сърцето на парфюма. Според описанието,отново, те би трябвало да са ванилова орхидея, виолетка и люляк. Виолетката беше единствената нотка,за която имах съмнения. Тъй като не бях помирисвала предварително парфюма,се притеснявах,че може да мирише на евтините лилави бонбончета от детството ми,но няма нищо такова. Аромата е ”скъп” ,въпреки ниската си цена.Люляк не усещам,но сърцето много ми харесва- миризмата е топла и приятна, типично есенна по моите критерии. Базовите нотки са кехлибар,сандалово дърво и мускус. Аз много харесвам мускус като база и това също ме накара да харесам парфюма. Разбира се,трябва да има и нещо отрицателно в цялата история, тъй като за тази цена, ще е чудо всичко да е перфектно. Това, което не ми харесва в парфюма е трайността. Не бих казала,че трае повече от 5-6 часа на кожата ми. Тук може да видите,че втората съставка в него е парфюм,което е страхотно,но за съжеление не е повлияло на трайността.

20171119184802648

Цената на парфюма е 18,30лв. за 30мл продукт, което смятам за достатъчно за един сезон,а и аз обичам да сменям парфюмите си. Може да го закупите от тук.На мен ми беше предоставен любезно за ревю от Parfimo, които предлагат голямо разнообразие от мъжки и дамски парфюми , козметика и тестери на продукти. Бих казала,че можете да намерите и доста маркови парфюми на по-ниски цени,отколкото във физическите магазини. Разбира се, мнението за парфюма си е лично мое.

Ами,това е за сега. Ще се радвам да споделите мнението си за парфюмите на Салвадор дали с мен в коментарите или във Фейсбук. До следващата седмица,целувки! ❤

20171119519704623
This post first appeared on Dami's Life Box, please read the originial post: here

Share the post

Моят парфюм за Есен 2017

×

Subscribe to Dami's Life Box

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×