Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Televizor Philips 32pfl3008

   Pentru cei care cauta un Televizor care poarta un brand cunoscut la un pret foarte bun alegerea este 32PFL3008H/12.
   Daca scrii codul televizorului pe google urmat de cuvantul pret o sa te convingi ca altex reprezinta cea mai buna alegere pentru tine : http://www.altex.ro/televizor-led-high-definition-81-cm-philips-32pfl3008h-12 . Pretul de magazin este 1149.90 insa cel de pe online este 1099.90 lei, deci comanda online iti asigura un pret mai mic si cu transport gratuit pana in locuinta ta.
   Televizorul este unul bun la pretul acest, adica vorbim de un televizor hd ( rezolutie 1366 x768), cu tuner DVB T/C pentru a prinde si canalele digitale fara decodor, precum si un player USB pentru filme, muzica si fotografii. In plus il puteti conecta si la calculator foarte usor fie prin mufa hdmi sau prin cea vga, acest model avandu-le pe amandoua.
   Televizorul este asamblat in Turcia insa sub licenta Philips, deci nu aveti de ce sa va speriati - mai nou si Sony le asambleaza pe acolo ;)
   Meniul televizorului este unul foarte facil. Fata de meniurile cu care v-a obisnuit acest brand, de data aceasta nu o sa va ia mai mult de 2 min ca sa va descurcati perfect cu el.
   Cei 100 Hz o sa va asigure o miscare fluenta la scenele cu miscare rapida ( ex meciurile de fotbal), asa ca aici primeste o bila alba. O mica bila neagra o primeste sonorizarea, care chiar daca este clara si tare se putea si mai bine.
    Aveti garantia producatorului de 2 ani, insa daca doriti sa stati linistiti 4 ani de zile bifati si casuta pentru extragarantie inainte de a-l adauga in cosul de cumparaturi. Aceasta costa doar 99.90 lei.
   In principiu daca vreti un televizor de 80 cm, led, subtire, produs de o marca de renume, cu tuner digital si usb player 32pfl3008 este cea mai buna alegere pentru voi. In momentul de fata este un televizor foarte cumparat asa ca profitati de stocul curent ;)
   Sa-l folositi cu placere!This post first appeared on Lau, please read the originial post: here

Share the post

Televizor Philips 32pfl3008

×

Subscribe to Lau

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×