Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Comunicat oficial de la Angela Merkel

Comunicat oficial de la Angela Merkel, valabil pentru toata Germania. 

S-au impus urmatoarele REGULI, atentie reguli, nu recomandari. 

1. Cetatenii sunt opriti de a lua contact cu alte persoane, in afara celor cu care locuiesc decat in cazuri absolut Necesare. Asta inseamna reduse la minimum. 

2. In public , unde se poate, sa fie pastrata distanta de 1,5 m ( de preferat chiar 2 metri ) . Exceptie facand persoanele mentionate la punctul 1. 

3. Socializarea in spatiul public trebuie limitata doar intre tine si inca o persoana, care nu face parte din familie sau care locuieste cu tine . 

4. Drumul la munca, la urgente , cumparaturi, vizite la dr, participarea la conferinte , programari necesare si Examene, ajutorarea altora, sau sport individual si miscare in aer liber precum si alte activitati necesare se pot efectua bineinteles in continuare. 


 5. Grupuri de persoane care petrec ,atat in spatiul public, in apartamente, cat si in locatii private sunt inacceptabile , având în vedere situația gravă din țara noastră. ( Germania) . Abaterile de la restrictiile de contact cu alte persoane vor fi urmarite de catre Politie si oamenii de ordin si la cea de-a doua abatere, sanctionate. 

6. Unitatile de catering vor fi inchise. Excepție facand livrarea si ridicarea personala a mancarurilor in interiorul propriei case. ( ca o paranteza ar fi ca daca iei mai multa mancare decat cele necesare pt familia /persoanelecu care locuiesti, dai de banuit - eu asa inteleg acest punct ) 

7. Serviciile de ingrijire fizica , cum ar fi frizerii, masaj, cosmetica, studio de tatuat, si altele asemanatoare vor fi inchise. Deoarece in aceste domenii o apropiere corporala este inevitabila. Tratamentele medicale Absolut Necesare raman posibile. 

8. In toate domeniile si in special cele ce au legatura cu trafic public este important sa se pastreze masurile de igiena si masurile de protectie eficiente , atat pentru public cat si pentru angajati. 

9. Aceste Masuri ar avea o perioada de valabilitate de doua saptamani. 

Mentiuni : 

- Atat statul German ca tara ,cat si tinuturile lucreaza in stransa legatura impreuna pentru a indeplini aceste masuri. Regiunile / Landurile unde este nevoie de reguli speciale in functie de gravitatea situatiei in acestea ramane sa aiba posibilitatea unor reguli suplimentare. 

- Merkel lasa la ,practic,  latitudiunea fiecaruia in parte in luarea de masuri suplimentare. Ea apeleaza la simtul nostru de responsabilitate si empatie fata de celelalte persoane. 
This post first appeared on Club 13 News, please read the originial post: here

Share the post

Comunicat oficial de la Angela Merkel

×

Subscribe to Club 13 News

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×