Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ce să-i cumperi iubitului tău de Crăciun ?

10 idei de cadouri pentru iubitul tau de Craciun

1. Ceas de mână

Un cadou foarte potrivit pentru un bărbat este un ceas de mână. Chiar dacă Iubitul tău are deja unul, nu înseamnă că nu-i mai poţi cumpăra altul. Ideea este să-i iei unul diferit ca şi stil. Aşa că, dacă iubitul tău are un ceas sport, tu îi poţi lua unul elegant. Dacă are unul cu brăţară metalică, cumpără unul cu brăţară din piele. De asemenea, poţi alege între o brăţară din piele maro sau una neagră, în funcţie de hainele pe care le poartă mai des. Opţiunile sunt multiple.

2. Geantă
Foarte la modă sunt gențile masculine de mână. În acest sezon am văzut la toți designerii modele masculine cu genți mari în mână. Așa că, de ce să nu poarte și iubitul tău una. Poate așa îl convingi să nu mai umble cu portofelul, telefonul, cheile și alte lucruri prin buzunare. Unde mai pui, că o poți împrumuta și tu, din când în când. De asemenea, poţi alege o geantă sport pe care iubitul tău să o poarte atunci când se duce la sală.

3. Pulover călduros
O altă opțiune cu care nu ai cum să dai greș este un pulover călduros de iarnă. Încearcă un model interesant cu anchior care se potriveşte Foarte Bine cu o cămaşă.

4. Cosmetice
Chiar dacă este bărbat şi iubitul tău are nevoie de cosmetice. Aşa că, poţi alege un set care să conţină gel de ras, cremă hidratantă, balsam după ras şi alte „bunătăţi” pentru pielea iubitului tău.

5. Accesorii
Şi accesoriile sunt o soluţie foarte bună pentru un cadou de Crăciun. Şi fie că alegi o brăţară, un lanţ cu tăbliţe (de inspiraţie militară) sau un inel masculin, important este ca accesoriul pe care îl cumperi să fie pe stilul iubitului tău.


6. Încălţări
Acest cadou este potrivit dacă relaţia voastră este un ade durată şi îl cunoşti foarte bine din punct de vedere vestimentar.

7. Eșarfe
O eşarfă este un cadou perfect pentru iubitul tău dacă sunteţi la începutul relaţiei. Nu trebuie să-l cunoşti foarte bine pentru a alege o eşarfă potrivită pentru un bărbat de care îţi place şi pe care vrei să-l impresionezi.

8. Pafum
Cu un parfum nu ai cum să dai niciodată greş, mai ales dacă ştii ce fel de arome preferă. Iar de Sărbători magazinele de specialitate oferă pachete cu parfum, deodorant

9. Colecţie DVD-uri
Pentru iubitorii de filme nimic nu reprezintă o bucurie mai mare decât o colecţie cu filmele preferate. Aşa că, dacă iubitul tău este cinefil, poţi să-i dăruieşti o colecţie cu DVD-uri. Le puteţi viziona împreună în serile reci de iarnă.
 
10. Colecţie vinuri 
Dacă iubitul tău este cunoscător şi ştie să se bucure de gustul fin al unui vin rar, îi poţi cumpăra o sticlă cu vin special.


Recomadari :
  • Idei cadouri pentru sefi, prieteni, iubita, parinti etc.
  • Istoria bradului de Craciun
  • Craciunul, Datini si superstitii
  • Urari de Sarbatori , Mesaje, Sms-uri, de Craciun si Anul Nou
  • Fotografii Amuzante de Craciun | Funny Pics
  • REVELIONULThis post first appeared on Club 13 News, please read the originial post: here

Share the post

Ce să-i cumperi iubitului tău de Crăciun ?

×

Subscribe to Club 13 News

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×