Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blog Directory  >  Design Blogs  >  Visual Design Blogs  >  Sumac visual-design Blog  > 

Sumac Blog


suellenmccollim.blogspot.com
A blog about a myriad of subjects, including artwork by the writer.
2011-06-16 15:44
Tuan blog x de mood nak post citer dah untuk sementara waktu sb duk 'counting days' utk pulang ke tanah tumpah darahku.Sekiranya tuan blog rasa mood dtg balik utk post citer.. dia main post… Read More
2011-05-29 05:40
Yesterday start final exam kekanak unta hingga laa 8 Jun. Alhamdulillah this semester, exam utk paper I, satu this week and another subject next week. Tak macam previous semester, duk asyik… Read More
2011-05-26 17:23
Kat sini kan banyak sungguh dengar kes2 accident. Mula-mula datang tu kanak2 unta ni slalu absent dan bagi alasan sedara- mara, kaum keluarga meninggal sebabnya accidents. Pernah terfikir be… Read More
2011-05-24 12:28
Kat Dubai ada Gold Souq yg sangat besar. Pegi berkali-kali pun x pernah pun beli gold kat sana. Bagi yang minat barang2 emas/kemas, this is the right place to go. But definitely not me. Pegi… Read More
2011-05-23 14:18
Today bila dah nak balik, one of kanak2 unta datang kat bilik .....KKU: Miss, sihat?Me: Alhamdulillah sihat. Awak sihat?KKU: Sihat. Miss dah nak balik ker? Sy ada hadiah ni nak bagi kat Miss… Read More
2011-05-22 14:07
Rasanya most of the shopping malls kami pegi.. even I dah banyak kali pegi sana, tapi x jugak pegi some of these places. Yang paling jauh naik bus for 1 hour 15 min hingga laa pegi yang pali… Read More
2011-05-21 14:06
Akhir bulan 12 ari tu, dua orang adik perempuan I datang visit I kat Oman ni. The youngest tu dah second time dah dtg sini and my sister yg after me to first time dtg Oman. Kakak punya laa h… Read More
2011-05-18 17:28
Citer ni citer yg lama.. berlaku pada Jun 2010. Skrg baru ingat nak update sbbnya sekarang ni ramai duk bercakap-cakap yang Cyclone ni akan dtg lagi this year... Wallawalam. Doa sangat minta… Read More
2011-05-17 13:31
Yesterday pegi appointment kat spital. Supposed to be on Sunday, tp sb students punya pasal nak buat presentation dan jgk Dr I ( wah.. Dr I ker?.. I mean Dr yg jiran I tu) avalaible on Monda… Read More
2011-05-16 07:33
Jom kita mengenali binatang- binatang di Oman ini... CAMELKat sini, majority orang Beduion ada camel. Diaorg ni kalau ada unta bukannya pelihara utk dimkn tapi utk racing. Sesapa yg ada bany… Read More

Share the post

Sumac

×

Subscribe to Sumac

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×