Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Vijf nieuwe uitbreidingsets voor LEGO Dimensions beschikbaar

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt aan dat vandaag vijf Lego Dimensions uitbreidingsets verschijnen, gebaseerd op Ghostbusters, DC Comics, Doctor Who, Back to the Future en LEGO Ninjago. Spelers kunnen hun bouw- en gameavonturen in LEGO Dimensions uitbreiden met de aankoop van deze Wave 3 Level Pack, Team Pack en Fun Packs. De sets bieden additionele gameplay, personages om te bouwen en herbouwbare 3-in-1 voertuigen en gadgets met speciale in-game vaardigheden. Alle uitbreidingsets kunnen door elkaar gebruikt worden, waar dan ook in de game. Bovendien kan elk personage van de uitbreidingsset de Adventure World van hetzelfde merk vrijspelen, waardoor spelers toegang krijgen tot extra open-wereld gameplay content gebaseerd op die entertainment franchise.

Ghostbusters fans die Hun Lego Dimensions beleving, naast het Ghostbusters level in de LEGO Dimensions Starter Pack, nog spookachtiger willen maken, kunnen de Ghostbusters Level Pack toevoegen. Deze bundel bevat “A Spook Central Adventure!”, een missie-gebaseerd Ghostbusters level waarin spelers de strijd aan gaan met Gozer en New York moeten redden. De bundel bevat een te bouwen Peter Venkman LEGO minifiguur, een Proton Pack, Ecto-1 en Ghost Trap, die allen speelbaar zijn in de game. Spelers gebruiken de Laser Deflector van de merkwaardige parapsycholoog en zijn Hazard Protection vaardigheden om puzzels op te lossen en vijanden te overmeesteren. Daarnaast kunnen ze hun gameplay boosten met de Ecto-1, die omgebouwd kan worden tot de Ecto-1 Blaster en Ecto-1 Water Diver en de Ghost Trap. De Ghost Trap kan omgebouwd worden tot de Ghost Stun ‘n Trap en Proton Zapper. De pack geeft bovendien toegang tot de Ghostbusters Adventure World, waar spelers als één van de vier Ghostbusters kunnen spelen. Spelers kunnen de game en andere levels steeds opnieuw spelen om zo geesten te vangen en meer items te verzamelen tijdens hun reis om het LEGO multiversum te redden.

Spelers kunnen een vleugje onheil toevoegen aan hun Lego Dimensions Gameplay met de DC Comics Fun Pack die het gestoorde duo The Joker en Harley Quinn bevat. Het activeren van Joker’s machtige Grappler, Target, Hazard en Electricity vaardigheden, of Harley Quinn’s Acrobat en Super Strength vaardigheden, helpt hen om puzzels op te lossen en de strijd met vijanden aan te gaan. Wanneer de strijd moeilijk wordt, kunnen spelers de helikopter van de Joker en het voertuig van Harley Quinn inzetten en ombouwen tot respectievelijk de Mischievous Missile Blaster en Joker’s Lock ‘n Laser Jet, of de Quinn Ultra Racer en Missile Launcher voor betere vaardigheden in de game.

Doctor Who fans kunnen Hun Lego Dimensions gameplay uitbreiden met de Doctor Who Cyberman Fun Pack, die een te bouwen Cyberman minifiguur bevat en een te herbouwen Dalek. Spelers plaatsen de drone-achtige humanoid op de LEGO Toy Pad om hem tot leven te brengen in de game. Vervolgens activeren ze zijn Mind Control, Hacking, Drone, X-Ray Vision, Silver LEGO Blowup, Technology en Dive vaardigheden om puzzels op te lossen en vijanden aan te pakken in Doctor Who stijl. De Dalek kan omgebouwd worden tot een Fire ‘n Ride Dalek en Silver Shooter Dalek.

Spelers kunnen met hun LEGO Dimensions gameplay naar de toekomst reizen en weer terug, met de Back to the Future Doc Brown Fun Pack. Het plaatsen van ieders favoriete gestoorde wetenschapper op de LEGO Toy Pad brengt hem tot leven in de game. Spelers kunnen zijn Hacking, Technology, Fix it en Drone vaardigheden inzetten voor het oplossen van puzzels en het verslaan van vijanden. Wanneer hij geen goede ideeën meer heeft, kunnen spelers de Doc Brown’s Traveling Time Train inzetten en ombouwen tot de Flying Time Machine en Missile Blast Time Train.

Spelers kunnen ook een wijze meester meenemen op hun LEGO Dimensions avontuur met de LEGO Ninjago Sensei Wu Fun Pack. Deze bevat een bouwbaar Sensei Wu minifiguur en zijn gouden staf. Bovendien bevat deze bundel een Flying White Dragon die omgebouwd kan worden tot een Golden Fire Dragon en Ultra Destruction Dragon. Spelers kunnen hun Spinjitzu vaardigheden en andere speciale vaardigheden inzetten voor het oplossen van puzzels en strijden tegen vijanden.

LEGO Dimensions is nu verkrijgbaar bij Bart Smit, Intertoys en Maxitoys voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3 computer entertainment systemen en het Nintendo´s Wii U systeem.This post first appeared on 365Gaming – Gaming 365 Days A Year!, please read the originial post: here

Share the post

Vijf nieuwe uitbreidingsets voor LEGO Dimensions beschikbaar

×

Subscribe to 365gaming – Gaming 365 Days A Year!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×