Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

De BenQ TH683 is de opvolger van de BenQ Full-HD bestseller

BenQ introduceert met de BenQ TH683 de opvolger van de bestseller bij de projectoren voor de thuisbioscoop TH681. De nieuwe Full-HD beamer (1920 x 1080) met een beeldverhouding van 16:9 straalt door de uitgebalanceerde kleurweergave, de briljante audio/visuele eigenschappen en de energiebesparende opties die ook zorgen voor een langere levensduur van de lamp. De BenQ TH683 is per direct in de handel verkrijgbaar voor een prijs van € 799,- (adviesprijs incl. btw.)

Bioscoopgevoel thuis, zelfs bij daglicht
De lichtsterke en in eenvoudig wit vormgegeven TH683 weet te overtuigen door de 1,3-voudige zoom en een maximale beelddiagonaal van 7,72 meter voor grote projecties op bioscoopformaat. Ook bij daglicht levert de TH683 dankzij de lichtopbrengst van 3200 ANSI Lumen een indrukwekkend beeld. De nieuwe Set-Up functie van de TH683 helpt zelfs onervaren gebruikers stap voor stap door de eerste installatie en dan staat niets een spontane bioscoopavond of indrukwekkende privé presentatie in het clubhuis nog in de weg. De handzame en 2,75 kg lichte beamer kan worden gebruikt als mobiel tafeltoestel maar indien gewenst ook aan het plafond worden gemonteerd. Dankzij de Quick-Cooling functie kan de Benq TH683 direct na gebruik worden ingepakt en vervoerd.

Overtuigende kleurweergave inclusief Football Mode
De BrilliantColor™-technologie Zorgt voor een uitgebreid kleurpallet dat in diepte en dynamiek verder gaat dan de gebruikelijke kleurruimte. De wandkleurcorrectie zorgt bovendien voor een optimalisering van de weergave, afhankelijk van de kleur van het projectieoppervlak. De eigen BenQ Football Picture-Mode weet te overtuigen door de bijzonder nauwkeurige kleurafstemming en de digitale beeldoptimalisering. Krachtig en diepgroen gras en natuurlijke huidtinten zijn het resultaat. Daarnaast zorgt de Football Sound-Mode ervoor dat de commentator op elk moment goed te verstaan is.

Fascinatie 3D en veelzijdige aansluitmogelijkheden
De TH683 is uitgerust met de nieuwste 3D-technologie via HDMI®. Via twee HDMI®-ingangen (waarvan 1x MHL) Kunnen Videobronnen Zoals Blu-ray spelers, gameconsoles of de PC op de TH683 worden aangesloten om de 3D-inhoud probleemloos weer te geven. Dankzij de Triple-Flash technologie wordt 3D op 144 Hz weergegeven, een verdrievoudiging van de beeldfrequentie waardoor flikkeringen niet meer zichtbaar zijn. Het geïntegreerde synchronisatiesysteem DLP® Link™ zorgt voor een perfect samenspel tussen de projector en de optioneel leverbare shutterbril die in de handel leverbaar is voor Een Prijs Van € 59 incl. BTW.

Naast de twee HDMI® poorten, biedt de TH683 uitgebreide mogelijkheden voor het aansluiten van andere audio- en videobronnen of randapparatuur. De USB type-A aansluiting voorziet mobiele apparaten permanent van stroom terwijl de inhoud via de projector wordt weergegeven. De ingebouwde 10 Watt luidspreker zorgt voor het passende geluid.

Een wirwar van kabels in uw woonkamer is met de optionele WFHD-kit van BenQ verleden tijd. Met de Wireless Kit zijn bekabelings- en installatieproblemen verleden tijd en kunnen videobronnen zoals Blu-ray-speler, spelcomputer of PC bij een Full-HD beeldkwaliteit ook zonder HDMI-kabel op de projector worden aangesloten. De optionele WFHD-kit is in de handel leverbaar voor Een Prijs van € 539,- (adviesprijs incl. btw.)

Smart-Eco spaart de lamp en energiekosten
De TH683 biedt verschillende beeldmodi en een aantal energiebesparende functies om het energieverbruik te verminderen en de levensduur van de lamp aanzienlijk te verlengen. Zo past de projector bijvoorbeeld in de SmartEco™ modus automatisch de lichtsterkte aan de beeldinhoud aan en genereert slechts zoveel licht als echt nodig is. Daarnaast zorgt de Eco Blank functie ervoor dat de lichtsterkte van de lamp tot 30 procent wordt gedimd wanneer de projector geen aangesloten bron herkent.This post first appeared on 365Gaming – Gaming 365 Days A Year!, please read the originial post: here

Share the post

De BenQ TH683 is de opvolger van de BenQ Full-HD bestseller

×

Subscribe to 365gaming – Gaming 365 Days A Year!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×