Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

TV serie over Mirror’s Edge

Volgens de Amerikaanse website Deadline Hollywood heeft Endemol Shine Studios (het bedrijf achter o.a. Hell on Wheels) de rechten opgekocht van de Mirror’s Edge games om er een televisieserie van te maken.

De serie die net als de spellen zal Gaan draaien om Faith die wordt beschuldigt van een moord wanneer ze betrokken raakt in een gevecht met The Conglomerate waarbij Faith er alles aan moet doen om de stad te redden.

Veel details zijn er verder helaas Nog Niet bekend gemaakt over de toekomstige serie, zo is nog niet definitief dat de serie er komt, laat staan wanneer die serie dan komt, op dit moment is men alleen bezig met het opzetten van de serie om die dan hopelijk te kunnen gaan verkopen aan een tv zender.
Dit is natuurlijk voor een gedeelte afhankelijk van hoe goed Mirror’s Edge het komende maand zal gaan doen in de winkels.
Wel vindt Sharon Hall, de voorzitter van Endemol Shine Studios, dat de serie zeker een potentie heeft, ze vindt Faith een sterk onafhankelijk vrouwelijk karakter die een zeer brede doelgroep kan gaan aanspreken. Ook is ze er van overtuigd dat EA en DICE een zeer goed merk met Mirror’s Edge hebben opgebouwd en dat de serie er absoluut kan gaan komen.

Uiteraard houden wij jullie hier van op de hoogte.This post first appeared on 365Gaming – Gaming 365 Days A Year!, please read the originial post: here

Share the post

TV serie over Mirror’s Edge

×

Subscribe to 365gaming – Gaming 365 Days A Year!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×