Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Superschurk Broly komt naar Dragon Ball Xenoverse 2

Superschurk Broly Komt Naar Dragon Ball Xenoverse 2

BANDAI NAMCO Entertainment Europe  kondigt vandaag aan dat fans voor de lancering van de nieuwe film Dragon Ball Super: Broly aan de slag kunnen met Broly (Super Saiyan Full Power) in DRAGON BALL XENOVERSE 2.

Broly maakt Onderdeel Uit Van Extra Pack 4, die deze winter verschijnt. Spelers kunnen spelen met de filmversie van Broly, waarbij de krachten van de superschurk zijn vergroot om die van Goku te evenaren of zelfs te overtreffen.

Een nieuwe arena, de Tournament of Power Arena, wordt ook geïntroduceerd met de Extra Pack 4 waarbij beide Zen-Ohs zich aansluiten bij het gevecht.

Extra Pack 4 maakt onderdeel uit van de Extra Pass en is ook los verkrijgbaar. Deze winter ontvangt iedereen ook een aparte, gratis update met Broly’s pruik, Videl’s en Android 18’s outfits, en de op kerst gebaseerde Kerstman outfit.

DRAGON BALL XENOVERSE 2 is verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4, pc en Nintendo Switch.This post first appeared on 365Gaming – Gaming 365 Days A Year!, please read the originial post: here

Share the post

Superschurk Broly komt naar Dragon Ball Xenoverse 2

×

Subscribe to 365gaming – Gaming 365 Days A Year!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×