Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

LG toont nieuwe UltraGear gaming monitoren tijdens IFA

LG Electronics toont deze week haar nieuwe UltraGear monitoren tijdens IFA 2018 in Berlijn. De monitoren onderscheiden zich door hun krachtige prestaties, superieure beeldkwaliteit en hoge verversingssnelheid. Gecombineerd met de UltraWide 21:9-beeldverhouding zorgen deze prestaties voor een meeslepende game-ervaring.

De nieuwe UltraGear gaming-lijn van LG is speciaal ontwikkeld voor high-performance entertainment. Door de optimale beeldkwaliteit en snelle verwerkingssnelheden zijn deze monitoren ideaal voor alle soorten games. In gaming kunnen de kleinste veranderingen al het verschil maken tussen winnen en verliezen en met de LG UltraGear monitoren spelen gamers op het hoogste niveau.

De UltraGear uitblinker: 34GK950G
Het UltraGear-model 34GK950G dankt de ongekende beeldkwaliteit aan de Nano IPS-displaytechnologie die in staat is om 98 procent van de DCI-P3-kleurruimte te tonen. Ook reproduceert de monitor nauwkeurige kleuren over meer dan 135 procent van de sRGB-kleurruimte. Dankzij de ingebouwde NVIDIA G-SyncTM grafische synchronisatietechnologie toont het scherm soepele bewegingen zonder haperingen. Bovendien zorgt de hoge verversingsfrequentie van 120Hz (overklokt) ervoor dat objecten in het spel duidelijker worden weergegeven voor een vloeiender beeld. Het brede scherm en brede beeldverhouding maken het ook gemakkelijker om details aan de zijkant van het scherm op te merken, die normaal snel gemist worden. Dankzij de ultradunne randen is het eenvoudig om meerdere monitoren aan elkaar te koppelen om een ideale game setup te creëren.

De UltraGear line-up is in de Benelux beschikbaar vanaf Q4 van dit jaar.This post first appeared on 365Gaming – Gaming 365 Days A Year!, please read the originial post: here

Share the post

LG toont nieuwe UltraGear gaming monitoren tijdens IFA

×

Subscribe to 365gaming – Gaming 365 Days A Year!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×