Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Quantum Break komt op 5 april naar Xbox One en Windows 10

Met minder dan twee maanden tot de release van Quantum Break, hebben Remedy Entertainment en Microsoft Studios nieuwe aankondigingen gedaan over de cinematische actie-blockbuster, waaronder dat Quantum Break ook op Windows 10 uitkomt op 5 april.

Quantum Break bevat Alan Wake voor Xbox One; American Nightmare verkrijgbaar bij pre-order 

Twee van Remedy Entertainments meest populaire en geroemde klassiekers – Alan Wake en Alan Wake’s American Nightmare – zullen onderdeel zijn van de Quantum Break ervaring. Elke Quantum Break game voor Xbox One zal een volledige gamedownload van Alan Wake voor Xbox 360, plus de twee add-on packs The Signal en The Writer bevatten, die op Xbox One te spelen zullen zijn via Backward Compatibility.

Fans die Quantum Break voor Xbox One bij deelnemende retailers of via de Xbox Store pre-orderen, zullen ook een volledige gamedownload van Alan Wake’s American Nightmare voor Xbox 360 ontvangen, die ook te spelen zal zijn op Xbox One via Backward Compatibility.

Pre-order Quantum Break voor Xbox One en ontvang de Windows 10 versie zonder extra kosten

Xbox wil gamers in staat stellen om de games te spelen die ze willen, met de mensen waarmee ze willen en op de devices waarop zij ze willen spelen. Daarom zullen Microsoft Studios en Remedy Entertainment Quantum Break op Windows 10 simultaan aan de Xbox One versie uit laten komen op 5 april 2016. Iedereen die in de Xbox Store een pre-order plaatst voor de digitale versie van Quantum Break zal een Windows 10 versie van de game ontvangen om te downloaden in de Windows Store via een inwisselcode.*

Bezoek http://www.quantumbreak.com/windows10 voor meer informatie over de Windows 10 versie van Quantum Break, waaronder minimale en aanbevolen hardware specs.

De Xbox One Quantum Break bundel

Xbox heeft ook een nieuwe Xbox One Special Edition Quantum Break bundel aangekondigd. De bundel bevat een 500GB witte console en bijpassende draadloze controller, een volledige gamedownload van Quantum Break en een volledige gamedownload van Alan Wake, net als de add-on packs The Signal en The Writer. De bundel zal vanaf 29 maart 2016 verkrijgbaar zijn bij geselecteerde retailers.

 This post first appeared on 365Gaming – Gaming 365 Days A Year!, please read the originial post: here

Share the post

Quantum Break komt op 5 april naar Xbox One en Windows 10

×

Subscribe to 365gaming – Gaming 365 Days A Year!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×