Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

BenQ RP840G: 84-inch met multitouch-functie en 4K resolutie

BenQ presenteert op de Integrated Systems Europe (ISE) in Amsterdam (9-12 februari, hal 4/stand 4-U24) het eerste 213,36 cm/84-inch touch-display Met Een Ultra HD-resolutie van 3840 x 2160 pixels in 16:9-formaat. Deze multitouch-oplossing is een uitkomst voor interactieve presentaties in bedrijven en onderwijsinstellingen en geeft dankzij een zeer hoge beeldkwaliteit de kleinste details zoals lettertypen en lijnen haarscherp weer. Zelfs van een grotere afstand, bijvoorbeeld vanaf de laatste rij in de klas, is de inhoud goed leesbaar. Dankzij de infrarood 10-punts touch-technologie hebben meerdere personen tegelijkertijd toegang tot het display met lesmateriaal en interactieve presentaties. Gebruik de interactieve software DisplayNote om content eenvoudig op het scherm te delen en te presenteren. De BenQ RP840G met UHD-resolutie is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 9.599 inclusief btw.

Dynamische multitouch-interacties en een superieure beeldkwaliteit
Het nieuwe BenQ display RP840G in 84-inch formaat overtuigt met een briljante 4K-beeldweergave voor scherpe en natuurgetrouwe beelden. Daarbij zorgen de geïntegreerde Low Blue Light-technologie en de Anti-Glare-technologie voor minder storende schitteringen op het scherm om uw ogen te sparen en een gezondere werkomgeving te creëren. Dankzij de multitouch-functie is een gelijktijdige toegang vanaf maximaal tien touchpoints mogelijk – direct op de monitor en zonder pc of notebook. Zo kunnen meerdere personen gelijktijdig ideeën uitwisselen, als team oplossingen ontwikkelen en afbeeldingen of digitale content bewerken. De infrarood touch-technologie detecteert de aanrakingen in real-time en geeft deze nauwkeurig en vloeiend weer. Naast de multitouch-bewegingen kunnen gebruikers ook met de meegeleverde pennen werken.

Maximale interactiviteit en gebruiksvriendelijkheid
Het grote display wordt geleverd Met Een Gratis DisplayNote-licentie voor de gezamenlijke creatie van oplossingen en presentaties. Met deze interactieve software-oplossing kunnen studenten bijvoorbeeld de uitleg van de docent op hun eigen mobiele apparaten voorzien van opmerkingen en andere inhoud koppelen en opslaan. Met de geïntegreerde EZWrite Whiteboard-software is het bovendien gemakkelijk snel notities te maken op het scherm, zonder extra apparaat. Door het gebruik van een optionele QCast-dongle verloopt de interactie tussen docenten en studenten nog soepeler, want de content van laptops, smartphones of tablets kan hiermee draadloos en in real-time worden overgedragen naar de BenQ RP840G.

Eenvoudig beheer en vele aansluitmogelijkheden
Windows, Mac, Linux of Chrome – het BenQ touch-display RP840G is compatibel met een groot aantal besturingssystemen en mobiele apparaten. De hoge connectiviteit zorgt bij de keuze van ingangsbronnen ook voor een hoge mate van flexibiliteit. Het display heeft vier HDMI®-poorten, drie VGA-interfaces en twee USB-poorten (2.0/3.0). Bovendien is het apparaat voorzien van twee 10-watt luidsprekers. Een Android 4.2.1. besturingssysteem biedt met een intern geheugen van 4 GB de mogelijkheid een aantal handige apps te installeren. Met Behulp Van de meegeleverde MDA-software kunnen beheerders de BenQ multi-touch displays via het netwerk aansturen en beheren. Zowel enkele als gecombineerde systemen kunnen op deze manier eenvoudig op afstand worden gecontroleerd. BenQ verleent op de RP840G een 3 jaar garantie met on-site exchange service.

Belangrijke kenmerken van de BenQ Multi-Touch displays op een rij

Resolutie/beeldkwaliteit: 84 inch/213,36 cm, UHD/4K – 3840 x 2160 pixels, 16:9, 10 IR Touch Point
• Anti-Glare scherm: het AG-glas van het multi-touch display vermindert de reflectie van het beeldschermoppervlak waardoor visuele verstoringen door verblinding worden geëlimineerd.
Low Blue Light Modus: elk display heeft een blauwcomponent in de belichting, die irritatie van de ogen tot gevolg kan hebben. BenQ’s unieke Low Blue Light-technologie reduceert dit blauwe licht om gezondere werkomstandigheden te bieden.
MDA-software: met behulp van de MDA-toepassing kunnen individuele en gecombineerde displays gelijktijdig via het netwerk worden bediend. De software bewaakt de toestand van de displays en coördineert een sequentiële start-up om overbelasting te voorkomen.
DisplayNote: de BenQ RP840G wordt geleverd met een gratis licentie van DisplayNote voor docenten en studenten. DisplayNote is ideaal voor leraren om content te delen met collega’s en studenten. Dit zorgt voor een moderne manier van presenteren en biedt mogelijkheden voor een creatieve manier van interactie.
EZWrite-software: met de EZWrite whiteboard-software kan men eenvoudig en zonder extra apparatuur op het BenQ display schrijven.This post first appeared on 365Gaming – Gaming 365 Days A Year!, please read the originial post: here

Share the post

BenQ RP840G: 84-inch met multitouch-functie en 4K resolutie

×

Subscribe to 365gaming – Gaming 365 Days A Year!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×