Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Total War: WARHAMMER komt met nieuwe gameplaybeelden The Empire Grand Campaign

Met de release van The Empire Campaign Gameplay Walkthrough onthult Creative Assembly vandaag nieuwe gameplaybeelden en details voor de Grand Campaign in Total War: WARHAMMER.

Volgend op de Greenskins Campaign Gameplay Video van vorig jaar, biedt deze nieuwe video een inkijkje in de campagne voor The Empire en een vroege blik op belangrijke spelelementen als character skill trees, The Empire ‘Offices’ panel, bouw- en technologie-trees, het aanpassen van personages en een indruk van de beboste heuvels van Reikland.

Total War: WARHAMMER is een fantasy strategy game van legendarische proporties en combineert een verslavende turn-based veroveringscampagne en empire-building met explosieve, massale, realtime gevechten, allemaal in de levendige en indrukwekkende wereld van Warhammer Fantasy Battles.

Total War: WARHAMMER is verkrijgbaar vanaf 28 april 2016. Gamers die één van de edities vooruitbestellen bij deelnemende retailers ontvangen op de dag van lancering gratis de eerste DLC voor de game: het Chaos Warriors Race Pack.This post first appeared on 365Gaming – Gaming 365 Days A Year!, please read the originial post: here

Share the post

Total War: WARHAMMER komt met nieuwe gameplaybeelden The Empire Grand Campaign

×

Subscribe to 365gaming – Gaming 365 Days A Year!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×