Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

WRC Esport Ronder #2 – Rally van Zweden

Na het eerste kwalificatieweekend tijdens de Rally Van Monte Carlo staan de beste WRC5-coureurs nu voor een uitdaging in de Zweedse sneeuw tijdens de tweede ronde van het eSports WRC-kampioenschap.

De Rally Van Zweden vormt de enige echt winterse ronde van het WRC-seizoen en wordt gekenmerkt door ijzige wegen geflankeerd door sneeuw. Voor deze race zijn banden met spikes essentieel voor de nodige grip maar biedt daarmee ook een extra uitdaging aan de coureurs vanwege het ‘zwevende’ gevoel tijdens het rijden.

De tweede kwalificatieronde van het eSports WRC-kampioenschap wordt gereden tijdens een etappe met de naam Lesjöfors die voor 100% bestaat uit ijzige wegen. Het is een korte maar uitdagende proef dankzij de scherpe bochten, haarspeldbochten en ijzige ondergrond die garant zal staan voor een episch gevecht voor een podiumplaats.

De finale van het weekend zal op zondag 14 februari vanaf 16:00 live worden uitgezonden via Twitch (http://www.twitch.tv/esl_wrcthegame). Beleef de opwinding van eSports WRC en ontmoet de community daar!

De beste drie spelers per platform kwalificeerden zich in Monte-Carlo voor de eerste halve finale (Rally van Sardinië).

Gekwalificeerde spelers voor de 1e halve finale (Rally van Sardinië)
Playstation 4 Xbox One PC
1. TheStig_03 1. Viking ROATT 1. RivaL
2. Atulala 2. SDL Mihalo 2. BAM Anto
3. WetDogMcCain 3. Tapis Etudiant 3. asjinn

Het eSports WRC-seizoen is verdeeld in twee helften met 5 kwalificatierondes en een halve finale voor elke helft. De halve finales worden online gespeeld tijdens de Rally van Sardinië (9 – 12 juni) en de Rally van Catalonië (13 – 16 oktober), net voor de finale tijdens de Rally van Groot-Brittannië, waar de beste 18 coureurs worden uitgenodigd voor een strijd om de titel.

eSports WRC is een virtueel avontuur waarin spelers in de huid van echte coureurs kruipen. Voel de spanning en druk van rally’s en competities in de moeilijkste en meest uitdagende omstandigheden, net als de echte sterren van de WRC!This post first appeared on 365Gaming – Gaming 365 Days A Year!, please read the originial post: here

Share the post

WRC Esport Ronder #2 – Rally van Zweden

×

Subscribe to 365gaming – Gaming 365 Days A Year!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×