Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

World of Tanks: PlayStation 4 Edition krijgt 40 Engelse tanks en 11 nieuwe maps

Wargaming heeft zojuist bekendgemaakt dat de Nieuwe content voor World of Tanks on Playstation 4 live is gegaan. De game heeft binnen een aantal dagen, sinds de release op 19 januari, meer dan 1 miljoen geregistreerde spelers behaald. Nu is ook de Britse lijn en zijn er 11 Nieuwe Maps toegevoegd. Ook de type 59 is momenteel tijdelijk beschikbaar in de PlayStation®Store.

In deze content update Krijgt World of Tanks op de PlayStation®4 meer dan 40 krachtige voertuigen die variëren van “light”, “medium”, “heavy tanks”, tank destroyers” en “artillery”. Bestuur de meest legendarische voertuigen uit de Britse historie zoals de Crusader, Cromwell, en de Conqueror.

Tot slot krijgt de game ook 11 nieuwe maps op de PlayStation 4 waaronder: “Siegfried Line,” “Fisherman’s Bay”, “Ensk War!” en nog vele anderen! Naast de bekende “Westfield” map komt er ook de druilerige versie “Westfield Rain”.

World of Tanks op de PlayStation 4 kosteloos te spelen is voor iedereen.This post first appeared on 365Gaming – Gaming 365 Days A Year!, please read the originial post: here

Share the post

World of Tanks: PlayStation 4 Edition krijgt 40 Engelse tanks en 11 nieuwe maps

×

Subscribe to 365gaming – Gaming 365 Days A Year!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×