Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Releasedatum van Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter onthuld

Bigben Interactive en de studio Frogwares onthullen vandaag met trots de packshots voor Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, een adventure die op 27 mei wordt uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.


Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, het achtste spel in de serie, is een ongelooflijke adventure met een unieke combinatie tussen gameplay, onderzoek, actie en verkenning, resulterend in een opmerkelijke gebruikerservaring die de zenuwen en intelligentie van mensen danig op de proef zal stellen. Spelers kruipen in de huid van de grote detective om het kwaad op te sporen in de donkerste krochten van Londen en de menselijke geest. Daarbij kunnen ze in alle vrijheid diverse buurten in de stad verkennen op zoek naar aanwijzingen/verdachten, om een web van intriges te ontwarren dat zal leiden naar de ongelooflijke openbaring aan het einde.

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter biedt unieke spelmechanismen en een epische verhaallijn voor een interactieve en meeslepende gebruikerservaring die zijn weerga niet kent.

Voor het eerst in de geschiedenis wordt de analytische en beheerste Sherlock Holmes van zijn stuk gebracht, terwijl hij klem komt te zitten tussen familie, duistere machten en een krachtige dorst naar wraaklust….

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter wordt uitgebracht op 27 mei voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.This post first appeared on 365Gaming – Gaming 365 Days A Year!, please read the originial post: here

Share the post

Releasedatum van Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter onthuld

×

Subscribe to 365gaming – Gaming 365 Days A Year!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×