Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Razer vernieuwt de BlackWidow

Razer, het vooraanstaande lifestylemerk voor gamers, introduceert een update aan zijn BlackWidow toetsenbordenlijn. De eerste stap is de vernieuwde Razer BlackWidow Chroma V2.

De Razer Blackwidow mechanische toetsenborden werden gelanceerd in 2010. Het model werd als snel ‘s werelds populairste gaming-toetsenbord en de keuze van professionele gamers. Razer begon in 2014 met het maken van zijn eigen mechanische switches, de Razer groene en oranje switches, waarmee een industriestandaard gezet werd voor gaming-geoptimaliseerde bediening, responsiviteit en duurzaamheid.

De Razer BlackWidow V2 treed in de voetsporen van zijn voorgangers door naast de tactiele groene en oranje switch ook een alternatieve gele switch te bieden. De gele switches design is lineair, meer geluidloos en de gereduceerde reisafstand laat je toetsen sneller indrukken. De eigenschappen van de nieuwe switch zijn gericht op FPS en MOBA-spelers die bepaalde toetsen duizend keer per speelsessie indrukken.

Razers gele switch heeft een levensduur van 80 miljoen toetsaanslagen, net als de groene en oranje switches. Dit is de langste levensduur onder mechanische toetsen en zijn bestemd om jaren langer mee te gaan dan elke andere mechanische toets.

De Razer BlackWidow V2’s duurzaamheid staat gelijk aan de comfort die het biedt. De nieuw toegevoegde magnetische polsondersteuning kan vastgemaakt (optioneel)  worden aan de onderkant van het toetsenbord. De BlackWidow V2 polsondersteuning biedt gamers meer comfort tijdens gamesessies.

“We zijn continu aan het verbeteren en zijn nog steeds het enige bedrijf die toetsenbord switches speciaal voor gamen ontwikkeld” zegt Min-Liang Tan, Razer mede-oprichter en CEO. “De Razer Blackwidow Chroma V2 bouwt voort op dein 2010 gelanceerde BlackWidow door het leveren van duurzaamheid en comfort. Dit is het beste mechanische toetsenbord dat wij ooit geproduceerd hebben”

Razer BlackWidow Chroma V2 toetsenborden bevatten individueel verlichte toetsen dankzij Razer Chroma-technologie. Met deze technologie kunnen gepersonaliseerde lichtprofielen gesynchroniseerd worden op verschillende apparaten. Gamers kunnen uit 16,8 miljoen kleuren en verschillende effecten kiezen. Via het Razer Synapse softwareplatform kunnen de kleureninstellingen gepersonaliseerd worden. Via de Razer Chroma Workshop kunnen deze instellingen ook gedeeld worden met miljoenen andere Razer-software gebruikers. Naast gepersonaliseerde kleuren en effecten zijn er ook speciale in-game geïntegreerd kleurenprofielen voor populaire games, waaronder Overwatch, Call of Duty: Black Ops III, Blade and Soul. Deze kleurenprofielen kunnen tutorials, in-game acties en nog veel meer tonen.

Selecte modellen van de Razer BlackWidow Chroma V2 worden nu verscheept. De prijs blijft hetzelfde als de vorige versie.
Prijs:
€199.99
 
Beschikbaarheid:
Razerzone.com – Per direct beschikbaar
Wereldwijd – januari 2017

Product features:

 • Razer Mechanical Switches met 50 g activeringskracht (Green)
 • Razer Mechanical Switches met 45 g activeringskracht (Orange / Yellow)
 • Levensduur van 80 miljoen toetsaanslagen
 • Razer Chroma-achtergrondverlichting met 16,8 miljoen kleurenopties
 • Ergonomische polssteun
 • Razer Synapse-ondersteuning
 • 10 key roll-over anti-ghosting
 • Volledig programmeerbare macro-toetsen
 • Gaming mode opties
 • USB pass-through
 • 3.5 mm 4-pole audio pass door jack
 • 1000 Hz Ultrapolling
 • Gevlochten vezelkabel


This post first appeared on 365Gaming – Gaming 365 Days A Year!, please read the originial post: here

Share the post

Razer vernieuwt de BlackWidow

×

Subscribe to 365gaming – Gaming 365 Days A Year!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×