Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Final Fantasy XV x Afrojack in Club Ampere voor Europees lanceringsfeest

Final Fantasy XV X Afrojack In Club Ampere Voor Europees Lanceringsfeest

Om te vieren dat het langverwachte FINAL FANTASY XV morgen verschijnt, komt Square Enix Ltd. vandaag met nieuws over een exclusief lanceringsfeest dat vandaag, maandag 28 november, plaatsvindt in Club Ampere in Antwerpen.

Op Het Evenement verschijnt de Grammy award winnende DJ en producer Afrojack, die met SQUARE ENIX heeft samengewerkt om een track voor de game te remixen. Deze track is te horen in de FINAL FANTASY XV feat. Afrojack-trailer die eerder dit jaar verscheen. Tijdens het evenement zijn er ook DJ-sets van andere artiesten van Afrojacks label Wall Recordings.

Tijdens dit besloten evenement zijn ook leden aanwezig van het FINAL FANTASY XV art-team die live art-demonstraties geven. Uiteraard zijn er daarnaast live gameplaybeelden om de lancering van de game te vieren.

Hoewel het evenement alleen op uitnodiging toegankelijk is, kunnen fans het toch via een live stream volgen. Dat kan op 28 november vanaf 19:30 uur via onderstaande kanalen:

  • FINAL FANTASY XV Facebook-pagina: www.facebook.com/ffxv
  • FINAL FANTASY XV YouTube-kanaal: www.youtube.com/finalfantasyxv
  • SQUARE ENIX Twitch-kanaal: www.twitch.tv/squareenix

FINAL FANTASY XV is vanaf 29 november verkrijgbaar voor de Xbox One en het PlayStation®4-systeem.This post first appeared on 365Gaming – Gaming 365 Days A Year!, please read the originial post: here

Share the post

Final Fantasy XV x Afrojack in Club Ampere voor Europees lanceringsfeest

×

Subscribe to 365gaming – Gaming 365 Days A Year!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×