Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Dompel je onder in de magische wereld van Castlefest

Over drie weken opent de magische winterwereld Castlefest Winter Edition 2016 haar deuren. Landgoed Kasteel Keukenhof is op 17 en 18 december opnieuw de thuisbasis van elfen, tovenaars en goblins. Twee dagen lang Kunnen Bezoekers Genieten van workshops, verhalenvertellers, maar liefst twee podia vol muziekoptredens, een grote markt, een larpdorp en het winterritueel. Dit sfeervolle fantasy festival mag je niet missen!

      3 foto's.jpg

Ook dit jaar was de zomereditie van Castlefest een enorm succes met ruim 37.500 bezoekers. In 2015 werd de eerste editie Van Castlefest Winter Edition met succes georganiseerd en dit jaar kunnen bezoekers genieten van nog meer optredens op twee verschillende podia. Van Trolska Polska, die muziek maakt over de betoverende wereld van de Noordse mythes en verhalen, en Sowulo, die ‘Viking Folk’ muziek maken en tijdens het festival een nieuw album uitbrengen, opgenomen met akoestische instrumenten, tot Shireen, die Witchpop vertolkt.

      Zwart-wit.jpgDe ongedwongen sfeer, vele acts, bijzondere activiteiten en oogverblindende creaties van de bezoekers vormen wederom de basis ingrediënten voor dit unieke fantasy festival in een winterse omgeving. Het winterritueel vormt een van de hoogtepunten van Castlefest Winter Edition. Centraal in deze viering staat het yulevuur, waarmee op of rond de korste dag van het jaar de terugkeer van het licht gevierd wordt.

Waan je twee dagen lang in een unieke wereld waar fantasie werkelijkheid wordt. Castlefest Winter Edition vindt plaats op 17 en 18 december op het landgoed bij Kasteel Keukenhof te Lisse. Kaarten voor het festival zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via http://winter.castlefest.nlThis post first appeared on 365Gaming – Gaming 365 Days A Year!, please read the originial post: here

Share the post

Dompel je onder in de magische wereld van Castlefest

×

Subscribe to 365gaming – Gaming 365 Days A Year!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×